Viime sunnuntaina Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä Jawa esiintyi hienosti ja sai kolmannen eli viimeisen sertinsä! Jawa sai sertinsä Paula Heikkinen-Lehkoselta, Soile Bisteriltä ja Beth Sweigart:lta.

15.5.11 Rauma KR KÄY-ERI1, SA, PN-1, SERT => FI MVA, VSP
tuomari Beth Sweigart, USA

" Tyypillinen musta narttu, jolla hyvä pää ja ilme. Hyvä etuosa ja linjakas ylälinja. Hyvin kulmautunut. Liikkeet yhdensuuntaiset, kantaa itseään hyvin liikkuessaan."


FI JVA Boompaw's Great Tit "Jawa"
(DK & SE MVA & SE JVA Lab Treasure's Best Of All - FIN MVA FIN & SE JVA Mailiksen Glamour Girl)

 

Meillä tytöt ovat jatkaneet harjoituksia.
Piret OSN:n taipparikurssilla, jossa suoritukset ovat olleet niin varmoja, että ilmoitin Piretin Pudasjärven taippareihin. Piret on myös ehtinyt ajamaan toisen voi-luokan treenijälkensä, joka oli täysimittaisella katkolla. Kulmat Piret selvittää hyvin, tarkka kun on. Alkua pitäisi saada vielä rauhoitettua, sillä blondi haluaisi lähteä alkumakaukselta aina tuhatta ja sataa.... Voittajaluokan korkkaus on edessä ihan pian, kun meille irtosi paikka omiin kokeisiin.

Inarilla alkoi tiistaina OSN:n nomekurssi ja kyllä sen huomaa, ettei olla talvella/keväällä päästy käymään tokossa (Raahessa tokoa vain yhtenä päivänä viikosta ja tietysti sinä ainoana päivänä, joka ei meille sovi), kaikkea piti alkuun ihmetellä. Inarin kanssa onkin nyt panostettu sen ongelmakohtiin ja jo muutamana päivänä treenaus on tuottanut tulosta. Olen ottanut pieniä pätkiä, mutta useamman kerran päivässä.

Ensi maanantaina on Piretin viimeinen taipparikurssikerta, sen jälkeen sillä on maanantaisin agilityn alkeiskurssi.

Juha oli tämän viikon Erkin kanssa mökillä Ruovedellä ja sinne vie tiemme tänään. Kylläpä oli Erki nauttinut, kun sai Juhan kanssa olla AINOANA koirana! Ei tarvinnut jakaa huomiota kenenkään kanssa... Olipa se saanut siellä pienimuotoista hepuliakin, joka ei ole meidän Erkille ihan tyypillistä..