Ohhoh, läppäri oli kolme kuukautta telakalla ja sillä välin on vuodatuskin muuttunut täysin! Hetken aikaa menee totutellessa ja oppiessa.. Esittelyä jo rukkasin, mutta linkkejä en saa sitten millään muokattua mieluisiksi. Niin ja läppäristä sen verran, että olisi ollut paljon helpompaa hankkia kokonaan uusi, muttakun muttakun... Edellisellä kovalevyllä oli niin paljon tarpeellista, jotka piti saada talteen! Mm. siskon kotisivut. Josko nyt oppisi säännöllisesti kopioimaan ulkoiselle kovalevylle, joita meiltä löytyy kaksin kappalein..

Tytöt ovat treenanneet nomea aikas säännöllisesti koko talven. Inari aloitti juoksunsa kaksi kuukautta ennen aikojaan, joten sen kanssa on helppo tehdä alkukesän suunnitelmia. Sen sijaan Piretin juoksua oottelen, kenties se tekee ne alkuperäisen "suunnitelman" mukaisesti toukokuussa. Tytöt on jo kuitenkin ilmoitettu ensimmäisiin koitoksiin, Piret WT-kokeeseen Nivalan vappuna ja Inari vappua seuraavana viikonloppuna Vihantiin mejäkokeeseen.

Viime viikonloppu oltiin Ruovedellä ja samalla kun kävimme kodalla paistamassa makkarat, treenattiin tytöt. Paikkana oli melko luminen tie ja lähiympäristö. Ensin alkuun hieman pillipysäytystreeniä ja sitten kakkosmarkkeerauksia. Kakkosmarkkeeraukset sujuivat molemmilta alun pienoisen haparoinnin jälkeen ihan hyvin ja Inari suoritti pillipysäytysharjoituksenkin ihan mallikkaasti. Sen sijaan Piret ilmeisesti keräsi autossa kierroksia, sillä sen pillipysäytykset eivät ottaneet sujuakseen, vaan loppujen lopuksi sille piti rautalangasta vääntää, mitä se yksi *piiiip* tarkoittaakaan..

Eilen käytiin pitkästä aikaa ampumassa koirille tuolla paikallisella ampumaradalla. Mikko ja Hanna (+ Bono & Leevi) sekä Juha olivat myös mukana. Treeni saatiin tehtyä sulalla alueella ja sula maa hajuineen ilmeisesti sekoitti koiria, kun kaikki olisivat hirmuisesti halunneet haistella. Jopa meidän tytöt, jotka eivät erityisen nokka maassa kulkevia tyyppejä ole. Noin niin kuin normaalisti. Ensin otettiin sokko-ohjaus, Juha ampui siihen kun olin koiran kanssa parkkipaikan toisessa päässä, joten tytöille tuli hyvä seuraamispätkäkin. Sen jälkeen oli tarkoitus ottaa markkeerauksia laukauksilla, mutta näissä oli oikeastaan kaikilla ongelmia. Inarilla onnistui hyvin eka ja viimeinen, mutta välillä pitikin sitten kaksi kertaa käydä neidin kanssa neuvottelemassa, ollaanko sunnuntaikävelyllä vai treeneissä.. Piret ei jaksanut keskittyä täysillä loppuun asti (kuumeni odotellessa autossa?), mikä näkyi suorituksessa. Piretin aikana kaksi ampumaradan roskista rämähti nurin ja ne piti sitten yhdessä käydä toteamassa vaarattomiksi. Toistaalta todella hyvä sattuma, näki meidän herkkiskin, ettei maailmanloppu tule, vaikka joskus rämisee tai koliseekin! :)