Alempaa löytyy kevään näyttelytuloksia ja kuvia, mutta maastolajit on myös aloitettu. Sekä verijälkeä, että nomepuolta on molempien tyttöjen kanssa treenattu. Ja onpa tuota jotain tullut Erkinkin kanssa tehtyä.

Molemmat tytöt on ilmoitettu jo taippareihin, Piretin taipparikurssista on muutama kerta jo takana ja Inarin nomekurssi alkaa ensi tiistaina. Viikonloppu vietetään "hulmuavien koirien" kanssa eli Oulun Flattien järjestämässä nomekoulutuksessa, jossa kouluttajana toimii Ville Suhonen.

Sunnuntaina Piret kävi ensimmäisen mejäkokeensa Ilmajoella. Olihan likka väsynyt edellisen päivän Oulaisten näyttelystä, mutta hyvin tsemppasi vaikealla jäljellä. Tuloksena AVO1/46p. ja voi voi-luokka kutsuu!

MEJÄ Ilmajoki 8.5.2011, AVO1/46p. Tuomarina Kristiina Erkkilä
"Ohjattu aloitus. Rauhallisesti, mutta kuitenkin innokkaasti jäljen päällä etenevä koira. Makaukset merkataan. 1.kulma tarkistuslenkillä, 2.suoraviivaisesti. 2:lla osuudella uuden metsätien ylitys tuotti päänvaivaa. Samalla osuudella toinenkin kohta, joka vaati tarkistuslenkin. Muuten erinomaista työtä."

Tänään ajettiin Piretin eka voittajaluokan treenijälki ja eipä paljon paremmin olisi voinut mennä! Katko ei ollut aivan oikean mittainen, mutta oikeanmallinen kyllä. Kolmannella kulmalla etsi hetken kaatoa, mutta hoksasi sitten itse jatkaa matkaa.
 

Piret treenijäljellä.

 

Inari treenijäljellä.

 

Ja Erki katkoa selvittämässä.