Piret 9kk, osallistui Mejän Piirinmestaruuden rinnakkaiskokeeseen ja siis myös elämänsä ensimmäiseen mejäkokeeseen. Aamulla vielä arvottiin, kumpi meistä Piretin kanssa menee koejäljelle, mutta houkuttelin Juhan lähtemään (tiesin että itseäni olisi jännittänyt jäljellä ja Juhaa ei jännitä). Hyvä niin, sillä Piret sai AVO 1 /45p.! Ennen koetta Juhan kanssa odoteltiin Piretiltä kolmostulosta (hukka per kulma...). Piret kun ei kulmia vielä niin osaa, mutta tyttö päätti yllättää! Juha ohjasi Piretin ensimmäisen ja ainoan kerran vasta viime viikolla, mutta ei se kokeessa näkynyt. Olihan pikkulikka siellä välillä vähän perässä kulkevaa tuomaria ja opastakin ihmetellyt, mutta iloisesti silti jäljestänyt alkumakuulta kaadolle.

Erkin Otto-poika (Pendolinon Amaranth) oli osallistunut myös elämänsä ensimmäiseen mejäkokeeseen ja sai AVO 1 /49p.!!! Hurjan isot onnittelut!!!

AVO 1, 45p. Tuomari Jouni Simonen.

"Hyvä, ohjattu lähtö. Piret lähtee jäljestämään innokkaasti ja jälkitarkasti. Jälkitarkasti edetään lähes osuuden loppuun, jossa Piret jää tutkimaan aluetta tarkemmin, mutta jatkaa omatoimisesti jäljestystä. Kulmalle tullaan jäljen päällä ja kulma mennään suoraviivaisesti makaus tarkasti merkaten, Toinen osuus jälkitarkkaa jäljestystä supinraadosta huolimatta. Toinen kulma oikaistaan sisäkautta ja makuu jää näin ollen merkkaamatta. 3. osuus reipasta jäljestystä pienillä tarkastuslenkeillä. Sorkalle tullaan jäljen päällä ja sorkka noudetaan ohjaajalle. Erinomainen suoritus ensikertalaiselta. "