Erkin ruskea tyttö Hilma alias Vilijonkan Amalia on startannut kesän aikana nelisen kertaa NOME-B:n avoimessa luokassa. Parin AVO 3-tuloksen jatkeeksi Hilma sai reilu viikko sitten AVO 1-tuloksen!! Ja seuraavana päivänä vielä perään AVO 2-tuloksen (haparointia markkeerauksissa). AIVAN UPEAA! Onnea Marika ja Hilma!   Hilmalla on myös näyttelyistä jokunen eri, joten hieno pakkaus on tämä tyttö, jolle on talvella suunnitteilla pentue Vilijonkan kenneliin!

Vilijonkan pentueesta on muitakin kivoja tuloskuulumisia, Vilijonkan Alvari eli Mauri on käynyt tokossa saaden TK1-koulutustunnuksen, Onnea Ansku ja Mauri! Samasta pentueesta Peikko (Vilijonkan Aavistus) on myös aloittanut tokouran ALO 2-tuloksella. Veljekset Nemo ja Kamu (Vilijonkan Arvuuttaja & Aaria) ovat mejäilleet tänä kesänä molemmat AVO 2-tulokset, Nemo on myös kaynyt taippareissa hyväksytysti. Onnittelut kaikille!

Erkistä on myös tullut ekan kerran isoisä, kun Erkin Sabina-tytär (Cannonpowder Sabina) on pyöräyttänyt 28.7. melkoisen pesueen  Tornado Eagles-kenneliin. Onnea!