Erkin ensimmäinen näyttely (ryhmis Ruovesi) peruuntui sitten heti alkuunsa. Juha päivysti (tai oikeammin päivystää vielä ti aamuun asti) pääsiäispyhät, enkä jaksanut yksin tämän lauman kanssa ajella Ruovedelle. Pyhät käytettiin sen sijaan ahkeraan ulkoiluun täällä Raahen suunnalla. Erki, joka ei ole saanut koko talvena noutaa mitään, pääsi keräämään "uunituoreita" variksia metsästä (varispyynti alkanut siis). Voi miten muikea se olikaan!! :)

 

Piret pääsi myös kuutelemaan ekan kerran haulikon ääniä, eikä pikkulikka ollut laukauksista moksiskaan! Hieman uteliaasti kyllä katseli, minkä "varren" kanssa se iskä siellä heiluu. ;) Kotipihalla Piretkin sai sitten noutaa tuoretta varista. Piretin koulutus on edennyt hitaalla tahdilla mutta helposti. Voisikin oikeastaan sanoa, että sitä on tähän asti lähinnä kasvatettu eikä niinkään koulutettu. Eli sille on opetettu perusasioita, joiden myöhemmin pitäisi sitten olla itsestäänselvyyksiä. :) Tokokurssille kumpikin koira on myös ilmoitettu ja ne alkavat huhtikuun aikana.


Piretin päälaki on musta, koska se kävi "hankaamassa" itseään kodan grillausritilään...
Ensi viikonloppuna matkaamme ensin Palukselle pentuja katsomaan ja sitten vielä Ruoveden mökille viimeisen kerran ennen jäiden lähtöä.