Evirasta ei saatu vielä torstaina herkkyysviljelyn tuloksia, vaan ne saadaan vasta maanantaina. Erki siis jatkaa nämä päivät Synuloxia sekä tarpeen mukaan rimadyliä ja maanantaina mietitään lääkitystä uudelleen. Varmaankin tiistaina käydään Erkin kanssa sitten taas paikan päällä Akuutissa, meistä on valitettavasti tullut varsinaisia kanta-asiakkaita.

Puhuimme Erkiä hoitavan eläinlääkärin kanssa pitkään torstaina ja ilman tuota herkkyysviljelyn tulosta, ei uskallettu lähteä lääkitystä muuttamaan. Eviran tietojen mukaan Synuloxin pitäisi olla lääke joka k.o. bakteeriin puree, riittävän isolla annostuksella (Erkillä max. päällä nyt) ja riittävän pitkällä kuurilla. Pelkona tässä on meillä se, että jos osa keuhkoista on jo vaurioitunut ja antibiootti ei pääse perille verenkierron mukana joka paikkaan, vaan bakteeri jyllää siellä mahd. vaurioituneessa osassa. Miten se antibiootti sinne saadaan??

Migo sen sijaan söi antibioottia viimeisen päivän maanantaina (28.12.09) eikä sen kanssa sitä nyt jatketa ellei tule jotain muutosta huonompaan. Migo on ollut reipas ja pirteä ja sen tilanne on niin hyvä kun voi tuollasella 14,5-vuotiaalla labbisherralla vain olla!