Tänään käytiin poikien kanssa Akuutissa, jossa molemmille tehtiin peruskliininen tutkimus, kuvattiin keuhkot ja otettiin pieni verenkuva.

Migo-papan tilanne on hyvä, tulehdusarvot olivat normaalit. Yskimisestä ja kakomisesta huolimatta keuhkot olivat liki puhtaat, keuhkojen yläaosassa on ehkä hieman jotain, mutta eläinlääkärin mukaan se on aivan normaalin rajamailla. Migon antibioottilääkitys kuitenkin muutettiin 3krt päivässä (oli 2krt päivässä).

Erkin tulehdusarvot olivat normaalit ja kliinisessä tutkimuksessa se oli pirteä, mutta keuhkojen toisessa lohkossa on edelleen tiivistymää. Maanantain kuvissa tiivistymä on paksumpi, alempana mutta pienempi. Nyt se on ohuempaa mutta laajemmalla alueella. Erkin tilanne ei siis ole käytännössä muuttunut mihinkään. Erki vaihtoi antibioottilääkitystä Oriprim forte vetistä Synulox vet:n (400mg/100mg) ja annostus on amerikkalaisen ohjeen mukainen keuhko/hengitystieinfektioihin eli 2tbl 3krt päivässä. Yskänlääke jätettiin pois. Toivotaan nyt, että tämä lääkitys lähtisi puremaan! Jos viikonlopun aikana ei tapahdu muutosta huonompaan, maanantaina jatketaan etenkin Erkin hoitoa Akuutissa. Migollahan ei mitään hätää ole tämän päivän perusteella.
Molemmilla pojilla oli hieman lämpöä (38,4, Erkin norm.lämpö 38).

Juttelin tapauksesta Akuutin kahden kokeneimman eläinlääkärin kanssa, ja meidän juttu on hyvin outo. Toivottavasti jotain vastauksia saadaan sitten ainakin nooran avaustuloksesta!