Erkin ja Migon tilanne on melko ennallaan, molemman yskivät yöllä ja yleisesti Migo yskii ehkä hieman enemmän kuin eilen. Mutta limaa selvästi irtoaa yskimisen mukana. Erki yskii lähinnä innostuessaan (tullaan kotiin tms.) tai tullessaan ulkoa sisälle, mutta välillä hieman muutenkin.

Molemmat pojat ovat syöneet hyvin ja käyneet tarpeillaan ja ovat muutenkin aika rauhallisia. Erityisesti on tarkkailtu menehtyneillä näkyneitä oireita, mutta voimakasta silmä- ja sierainvuotoa (Milou) tai rajua vedenjuontihalua (Noora) ei ole ainakaan vielä ilmennyt. Jos ei mitään äkillistä romahdusta poikien tilassa tule, on huomenna edessä Akuutissa uudet keuhkokuvat ja verinäytteet.

Ikinä en ole ollut niin iloinen koiran kerjäämisestä kun nyt! Tulee aina sellainen "ehkä tästä selvitään"-olo kun pojat kerjäävät Santulta leipää.. Koko ajan varpaillaan oloa tämä kuitenkin on, Milou ja Noora romahtivat niin nopeasti. Ja ylipäätään kahden koiran menettäminen peräkkäisinä päivinä on koko ajan ajatuksissa taustalla. Entä jos nämäkin menevät?

Mutta tällä hetkellä on rauhallinen tilanne, päivittelen voiteja uudestaan viimeistään perjantaina aamulla! Lämmin kiitos kaikille meitä tukeneille/ tukeville!!