Pikaiset kuulumiset ennen kuin lähden pariksi päiväksi Ruovedelle. Viikonloppuna Nooralla eli pikkumustalla oli ohjelmassa sekä tokokoe Kemissä, että mejäkoe Limingassa.

Lauantai oli kuuma ja helteinen päivä, mutta Noora jaksoi tokokokeen erittäin hyvin. Ylimääräisiä sydämenlyöntejä ohjaajalle aiheutti paikallamakuussa kahden vieruskaverin karkaaminen, ensimmäinen juoksi sata lasissa ohjaajien ohi kun olimme vasta jättäneet koirat ja kävelemässä omalle paikalle kehänauhan viereen. Toinen koira lähti sitten liikkeelle, ensimmäisen karkurin juostessa vielä kunniakierrosta kehässä! Olin aivan varma, että Nooran pinna pettää ja sekin lähtee juoksuleikkiin, ryhmässä paikallaolon se oli viimeksi tehnyt Loviisan leirillä eikä sille ole moista koskaan käynyt (että naapurit lähtee). Niin se vain pysyi missä piti! Hieman ennakoi mielestäni paikallamakuussa sivullenousun, mutta taisi saada vähän anteeksi kovan häiriön vuoksi. ( neljästä rivissä olleesta kaksi lähti).

Seisomista Noora ei vielä varmaksi osaa (ei ole ehditty treenata), mutta siitä huolimatta pisteitä saatiin kasaan 164 ja toko ALO 1! Hymy

Nooran pisteet:
luoksepäästävyys 9 (nousi tuomaria vastaan, positiivisessa mielessä tosin sanoi tuomari)
paikallaolo 10
seur. remmissä 9
seur. ilman remmiä 8,5
liikkeestä maahanmeno 9 (ennakoi hieman ylösnousun)
luoksetulo 10
liikkeestä seisominen 0
hyppy 8 (istui esteen taakse)
kokonaisvaikutus 9

 

Ja sitten sunnuntai. Nooralla oli lainakuski sunnuntaina, koska Juha päivysti koko viikonlopun, (jolloin töihin lähtö voi olla edessä 24h) ja on vielä hankala yhdistelmä olla yksin Santun sekä koiran kanssa kun Santtu joutuisi odottamaan metsässä autossa jälki-opastus-purku hommien ajan satoi tai paistoin.
Niinpä Väinö-tollerin omistaja Tiina lupautui Nooralle kuskiksi. Tämä oli Tiinalle kolmas mejäkoe ja ensimmäinen kerta voittajaluokassa.
Hieman tuli noottia vauhdista, mutta muuten Noora oli mennä tepsuttanut Tiinan kanssa, niinkuin olisivat aina menneet yhdessä. Hymy

Tuloksena VOI 1/47p. Tuomarina Erika Jylhä-Pekkala
"Rauhoitettu lähtö, mutta Noora meinaa luikahtaa jäljelle liian nopeasti. Ohjaaja palauttaa sen kuitenkin takaisin. Jäljestysluvan saatuaan Noora lähtee reipasvauhtiseen jäljestykseen. Ensimmäisen makauksen osoittaa ja jatkaa jäljestystä 1. kulmalle, jonka tarkasti. Toisen makauksen osoittaa selvästi ja 2. kulma, jossa katko ratkaisee hakemalla veretyksen jatkon. Kolmannelle makaukselle pysähtyy selvästi ja 3. kulma tarkasti. Viimeisellä osuudella reipas matkavauhti jatkuu ja neljäs makaus kävellään yli. Kaadolle tullaan 29 ojan ylityksen jälkeen ja Noora esittelee sorkkaa iloisesti ohjaajalle."