Tässäpä koitan taas muistella viikon tekemiset, ennenkuin huomenna lähdemme koko perheen voimin Muhokselle. Mä pakkaan mukaan damit ja pillin (jota ei kannata koskaan unohtaa Silmänisku), koska siellä on sopivaa maastoa lähettyvillä treenata ohjauksia....

Erki, Noora ja Väinö-tolleri ajoivat treenijäljet keskiviikkona. Maasto oli kuivaa kun jäljet vedettiin, mutta keskiviikkona sitten tulikin vettä oikein urakalla! Erkin jäljellä oli merkit vain kulmilla ja Erki Juhan kanssa meni täydellisesti!! Ihan todella! Pusu Koko ajan jäljen päällä ja kaikki makaukset merkattiin erinomaisesti ja kulmat meni hyvin. Kyllä se niin on, että minkä Erki oppii, sen se myös osaa!!
Noora pöllöili omiaan katkolla, piti tarkistaa VIELÄ kerran (vieressä ollut oja häiritsi), perusjäljestys oli kuitenkin kuten aina. Väinö meni hyvin, oikein hieno luontainen tyyli ja vauhti, ihan selvästi alkaa olla jyvällä jutusta. Ohjaajalla on vielä hieman parannettavaa Silmänisku, mutta luulen että jo oikeanmittaisella jäljestysliinalla on merkitystä!  Väinö meni 10m liinalla..

Noora meni torstaina toisen jäljen, jolla katko menikin sitten jo leikiten. Torstaina oli myös ohjatut tokotreenit, Erkille metallinoutoa, luoksetuloa, jossa koitetaan poistaa ne pari askelta jotka ottaa laukan jälkeen ravissa ennenkuin pysähtyy. Eli tulee laukalla -> käsky-> pari askelta ravilla ja seis. Muuten menee tosin hyvin. Voihan video, mitähän tähän keksii? vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan! Erkille myös kaukoja, jossa edelleen edistää seiso-istu, muuten hyvin sekä hitaassa käynnissä käännöksiä vasempaan ja oikeaan joissa ei mitään ongelmia, isoksi koiraksi Ekin takapää on joustava ja liikkuva! Nauru

Nooralle seuraamista kaaviona -> ok, liikkeestä maahanmenoa -> ok sekä paikallaoloa-> ok ja luoksetuloa-> ok. Kerrassaan tyytyväinen olin molempiin taas! Hymy On ne hienoja sohvaperunoita!!

Perjantaina oli vuorossa vesiohjaukset, molemmille kaksi. Nooralle motivoituna ja Erkille sokkona. Kumpikin meni toisen tosi hienosti, mutta molemmilla (!) toisessa veti puoleensa sama kaislikkoläntti..  Perkele! sanoo ohjaaja.. Onnistuivat kuitenkin, mutta tykkään itse paljon suoraviivaisemmasta toiminnasta. Seuraavalla kerralla menen treenaamaan tyystin uuteen, eri paikkaan!

Erkin jälkeläisistä on nyt silmät tarkistettu 12 pennulta ja kaikilla silmät terveet! Ohessa on kuva noin4kk vanhasta Elmosta, eli Koiratähden Invisible Manista.

1244234170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e