Hups, kun on jäänyt taas laittamatta ylös. Pitää oikein miettiä, mitä me ollaan tehty...

Viime viikolla Erki ainakin treenasi motivoituna pitkää/vaikeaa ohjausta, joka meni hyvin. Kaikenlaisia malttijuttuja tehtiin myös (pitäiskin tehdä enemmän...).
Tokoa treenattiin kotosalla ainakin kaukoja, seuraamista, luoksetuloa ja merkkiä. Ohjatuissa treeneissä liikkeestä seisomista hyvin monin eri tavoin, samoin ruutua (jossa Erkille tehtiin häiriöitä mun kävellessä kaaviota), tunnaria, seuraamisen askeleita ja käännöksiä sekä liikkeestä seisomaan pysähtymistä. Erkin ohjatut treenit meni hyvin, eikä se tokossa oikeasti mitään muuta tarvikkaan kuin, että jaksaisi säännöllisesti treenata!

Noora nomeili markkeerauksia ojan yli ja myös motivoituna pitkää linjaa, ideana siis saada matkoja pidennettyä. Nooran nometreeneihin olinkin oikein tyytyväinen, hyvin alkaa opitut asiat löytyä pitkän tauon jälkeen! Noora kävi myös höpöilemässä kevään ensimmäisen verijäljen, makaukset tosin oli menneet hyvin. Nooralla on joka ikinen kevät eka treenijälki mennyt ihan miten sattuu, eli tiedettiin mitä odottaa. Silmänisku
Nooralla kesti hetki tajuta, että Juha lähti vetämään verijälkeä, sitten kun se sen hoksasi, tyttö istui vaan ulko-oven takana ja kitisi... Ja ulkona olis yrittänyt väkisin sinne suuntaan minne Juha oli mennyt ja voi sitä riemun hetkeä seuraavana päivänä kun valjaat laitettiin päälle!
Jos Erkin pitäisi valita nomen ja mejän välillä, se valitsisi 100%:n varmasti nomen, mutta Nooran kohdalla en ole ihan varma miten kävisi. Ehkä mejä vie voiton? Suunniteltiin Juhan kanssa, että "testataan" huviksemme joskus tilanne, Juha ottaa mejävaljaat & liinan ja minä damikassin ja lähdetään kävelemään erisuuntiin.. Katsotaan kumman suunnan Noora valitsee. Silmänisku Eihän tuo toki ihan tieteellinen testi olisi....