Taas kun muistaisi, mitä reilun viikon aikana on tehty. Päiviä en enää tarkkaan muista, mutta ei sillä niin väliä ole..

No, ensinnäkin eka mejäkoe piti perua. Juhan järjestyksenvalvojakurssi osui tietysti samaan aikaan (läpi meni!). Ei Juhalla ehkä niin kivaa olis metsässä ollutkaan, kun se oli viime viikolla ihan oikeasti kipeänä kuumeessa useamman päivän. Verijäljet kuitenkin vedettiin molemmille koirille, ja Juha ohjasi myös molemmat. Nooran jäljellä oli paljon erilaisia "kompia", hyvin tyttö silti niistä selvisi. Erki meni Erkiksi oikein todella hyvin, Juhakin osaa jo hieman lukea Erkiä. Sovittiinkin, että vedän seuraavan Erkin treenijäljen siten, ettei siinä juuri merkkejä ole -> Juha joutuu vain lukemaan Erkiä.

Tokoa Erki on treenannut useampaankin otteeseen, hyvin pitkästä aikaa oikeaa tunnaria, joka meni hyvin. Ruutua, liikkeestä istumista, luoksetuloa, seuraamista, paikallaoloja ja kaukoja. Edistymistä on ihan selvästi tapahtunut kaikissa liikkeissä, mutta kaukoja pitäisi "jumpata" vielä enemmän (liikeratoja siis). Muuten olen erittäin tyytyväinen tämänhetkiseen tasoon! Ei se toko ehkä ihan toivotonta ole meidänkään kohdalla..

Nomeiltu on useampaan otteeseen, kesän ekat sokkovesiohjaukset tehty. Erki meni ihan entisellä muistilla mutta Nooran kanssa oli hankaluuksia. Sain kuitenkin senkin kanssa ohjauksen onnistumaan ja olin itse kohtuullisen tyytyväinen. Nyt pitäisi muistaa ottaa sivusuuntia maalla paljon enemmän kun ne Nooralla vedessä olivat ihan hakusessa...
Vesimarkkeeruksiakin tehtiin ekan kerran tälle vuodelle, Erkille ensin ihan perinteistä kakkosta, sitten linjamark. jossa kumpikin dami tippui eri pikkusaareen joiden välissä on vesialue. Erki teki markkeerauksetkin ihan vanhasta muistista, vitsi, että tuon koiran päässä oikeasti kerran sinne saatu oppi pysyy vaikka kuinka pitkän tauon yli!! Hymy Nooralla sitten olikin hapuilua markkeerauksissakin ja sille teimme erilaisia ykkösiä vain näin alkuun. Markkeeraus on sen heikkous, johon pitää myös kiinnittää huomiota ennnen voittajaluokan starttia.

Hakuakin molemmat koirat ovat tehneet ja se onkin se osa-alue, jossa mulla ei ole moitittavaa kummankaan suorituksissa! Hyvä, että joku sujuu.. Silmänisku

Helatorstaina ajelin Rovaniemen ryhmikseen, jossa Erki sai lähinnä huonon karvan takia EH:n. Matkan pääsyy oli nähdä Erkin pojat Willy ja Otto. Oli hauskaa kun ehti kerrankin jutella vähän paremmin poikien omistajien kanssa! Nähdään taas kesän aikana ja tsemppiä koitoksiin!

Tässä Erki Oton toisen omistajan, Jannen kanssa (kuvat Väisänen)
Janne%20ja%20Oton%20is%C3%A4%20Erki.jpg

 

 

Isä ja poika
Otto%20ja%20Erki.jpg

 

 

Sitten on pakko laittaa pari treenikuvaa Otosta.
Ihana "puhdas" noutaja...
KuraOtto%20palauttaa.jpg

 

 

Otto syöksyy veteen...
Oton%20l%C3%A4ht%C3%B6hyppy%20eri%20kulm