Näin illalla päätteeksi hieman kuulumisia pitkästä aikaa, virkeänpänä sitten lisää...
Olimme kolme viikkoa netin uloittumattomissa mökillä Ruovedellä. Kerran kävin pikaisesti Raahessa, Pendolinon kennelin pentutreffeillä, mutta läppäri tietysti unohtui mökille Ruovedelle, joten nettikatkolle tuli mittaa... Pentutreffeistä laitan myöhemmin kuvia (kiitos Jannelle ja Elinalle kuvista!), pentutreffipäivä olikin varsin mukava, oli kiva nähdä kaikki Erkin ja Oprin pojat omistajineen ja omistajistakin oli varmaan mukavaa nähdä pentujen isä. :)

Lomalla ei juuri tullut treenattua, mutta sorsalla kyllä kävimme ahkerasti, ja huomasimme mm. kuinka vaikeaa voi olla saada haavakko hengiltä...

Tänään Noora osallistui Pohjois-Pohjanmaan mejän Piirinmestaruuskokeeseen, jossa sijoittui jälleen toiseksi ( oli myös viime vuonna toinen). Pisteitä Nooralle 48 ja voittajalle 49. Nooralta nuo kaksi pistettä lähtivät "vanhasta vaivasta" eli ensimmäinen makaus jäi kunnolla merkkaamatta. Alunperinhän PM-mejään oli menossa Erki, mutta kun Nooran pisteet veivät sen ensimmäiseksi varakoiraksi, päätimme vaihtaa Nooran Erkin tilalle. Erkikin on kyllä tänä kesänä ollut varma mejäkoira, mutta Nooralle mejä on ehdottomasti "SE" juttu! Ensi vuonna mejässä jatketaan  Nooran kanssa ainakin..

PM-mejäkoe Pyhäntä, VOI 1/48p. toinen sija. tuomari Olavi Nurmiranta.
"Mallikasta jäljestystä osuudet. Kulmat koira selvittää hyvin, katkokulma jäljentekijoitten jälkiä. Noora merkkaa makauksista kolme riittävän selvästi, ensimmäisen ohittaa. Kaadon noutaa."