...Oli Juha kerrankin Nooran jäljen jälkeen..! Noora saikin kautta aikain parhaimmat pisteensä VOI 1 / 49 pistettä. Vain yksi ylimääräinen lenkki toisella kulmalla rokotti tuon yhden pisteen. Todella positiivista on se, että kahdessa viime kokeessa Noora on merkannut kaikki makaukset erinomaisesti, enää ei se ensimmäinenkään makaus mene pikaisemmin ohi, ainakaan tällä hetkellä. Kun eivät nuo koiratkaan tietenkään mitään koneita ole. Valitettavasti Nooralta taitaa piirinmestaruuskoe mennä ohi suun, kun ei kokeita ole riitävästi tälle kesälle, mutta elämä on..

VOI 1, 49p. Tuomari Martti Hirvonen
(tuomari sanoi arvostelua lukiessaan, että häneltä unohtui loppuun laittaa, että erinomainen jälkikoira. No, sehän me jo toki itse tiedetään et meidän Noorassa pientä on  taitaa  olla vain koko.. ;)

Innokkaasti jäljelle. Suorilla osuuksilla vain yksi tarkastuspisto jäljen molemmin puolin koko matkalla. Katkokulman selvittää tekijöitten jälkiä myöten. Toinen kulma pitkäksi, josta lenkillä takaisin kulmalle. Osoittaa kaikki makaukset. Tuo kaadon ohjaajalle.