Ensin alkuun hieno uutinen; meidän töminätassujen veli Otto, oli tänään Forssan KV-näyttelyssä Pu-2 kera vara-sertin ja vara-cacibin! g050.gif Otto on siis Boompaw's Black Scoter, enkä usko että Oton ruusukkeet näihin jää...

Torstaina treenattiin ns.sorsakuopalla, Nappi teki markkeerauksia jossa lähempi tippui pienen pieneen saareen, jossa kasvaa pari puutakin ja toinen sen taakse avoveteen. Nappi teki hirmu hyvät markkeeraukset, joka kerralla ja olikin tosi tyytyväinen sen suoritukseen! Tänään Nappi teki vain yhden sokkovesiohjauksen, jossa tyttösen silloin tällön esiintuleva omapäisyys vaikeutti suoritusta, tosin ohjaus saatiin lopulta pois. Kannattaisi uskoa vaan ohjaajaa.. s025.gif Torstaina Nappi meni myös verijäljen, jonka perusteella se starttaa kokeessa huomenna.

Erki harjoitti torstaina pitkää pinnaa, eli passissaoloa. Se oli minulla wt-remmistä kiinni vyössä ja katselin vain kolmen koiran suorituksen ajan kun muut hakee markkeerauksia. Tuntui tekevän ihan hyvää ja tulee kyllä Erki raukalle säännölliseksi tavaksi! Lopuksi Erkille eri paikasta linjaan markkeerauksia, joista ensimmäinen meni suht ok, mutta paikan vaihtaminen oli virhe. Erki painoi kovasti tuo pikkusaari, johon oli nähnyt muiden koirien markkeerauksien menevän, niinpä se vetikin Erkiä puoleensa. Lopuksi Erki teki sokko-ohjauksen, joka meni helposti.

Tänään Erki teki kaksi vesiohjausta, ensimmäinen sokkona jonnekkin reiluun sataan metriin avoveden yli, Erki oliskin uinut damin takana olevaan saareen asti (joka on reilussa 200 metrissä), niinpä jouduin kutsumaan sitä takaisin päin. Uskottava se on, ettei viime vuoden avovesialueiden ylitys, taida olla meidän ongelmana tänä vuonna, ainakaan ohjauksissa.
Toinen ohjaus motivoituna reiluun 200 metriin, vettä-kaislikkoa-vettä-kaislikkoa. Molemmat ohjaukset menivät oikein hyvin, yllätyn edelleen siitä kuinka paljon se on talven aikana edennyt matkassa! Ja kun se oikeasti kuuntelee, mitä minä sille sanon! s025.gif Kun vaan muistan viheltää riittävän pitkän huomiovihellyksen. Hyvä Erki!  (paitsi seuraavassa kokeessa ei sitten tietenkään kuuntele mitään... s025.gif  )