No niin, Nappi treenasi hieman nomea Leevin kanssa tiistaina, monimuisteja sekä helppoa linjaa häiriöllä. Napille odotan juoksun alkamista minä päivänä tahansa, eli se tullee viikonpäästä jäämään juoksuhoitoon "mummulaan", kun Ruovedellä käymme. Nappia en olekaan aikeissa ilmoittaa vielä heti alkukesän kokeisiin, vaan startataan sitten kun on saatu riittävästi treeniä alle.

Erki on treenannut tokoa parina päivänä, aivan liian vähän huomista koetta ajatellen, mutta parempi nyt edes tämän verran kuin et ei ollenkaan... ;) Tosin meillä on toinenkin tokokoe kiikarissa kesäkuussa, katsotaan jos sinne sitten tulisi treenattua. Tykätään kyllä tokosta, mutta ei vaan tule lähdettyä treenaamaan jostain syystä. Nome on kuitenkin se molempien lempparijuttu. :)

Itse treeneistä, ruutu on Erkillä aika hyvin nyt hanskassa. Talvellahan ongelmana oli, että Erki varasti ruudusta pois. Nyt on pysynyt, enkä ole sitä sieltä kutsunutkaan pois (kyllä se tarvittaessa sitten POIS sieltä tulee). Luoksetulossa saisi vauhtia olla hieman enemmän, mutta nyt Erki pysähtyy hyvin, kun aiemmin ongelmana oli tuo ensimmäinen pysäytys. Seuraaminen Erkimäisen väljää, mutta innokasta. Sais sen vielä kokeissakin AINA sujumaan samallalailla, niin kelpais mulle. Meidän seuraaminenhan on ollut kokeissa aika vaihtelevaa, välillä tosi hyvin ja välillä sit samaan tyyliin kuin pari vuotta sitten... *huokaus* olisipa tämän asian osannut opettaa pikku-Erkille oikein, ei tarvis tapella toko- eikä nomepuolella... Tunnari meni hyvin, samoin metallinouto (osaa jopa välillä mennä kapulan takaa ja ottaa sen sieltä, jolloin "tappohypyt" jää pois). Hyppynouto ok, tosin kokeilin sitä vaan kotona tollaisen penkin kanssa kun en joutanut kentälle asti.
Mitäs muuta, liikeestä istuminen ihan ok. Voisi olla ihan pikkusen ripeämpi. Paikallaolo ok, tosin sitäpä ei ole ryhmässä otettu aikoihin, et katsotaan miten menee. Erkihän on kerran lähtenyt paikallaolosta, ja se oli 3 vuotta sitten alokasluokassa se. *kop kop* Kaukoja pitäisi edelleen treenata ahkerammin, lyhyellä matkalla menee kuitenkin nyt oikein.

Siinäpä ne parin päivän tokoilut oli, kaikki liikkeet tuli käytyä läpi. Huomenna jos on yhtä kuuma kuin tänään, niin katsotaan kummalla on kuumempi: Erkillä vai mulla tuossa koulutusliivissä.. ;)