Taas on ollut menemistä enemmän kuin aikaa, niinpä kirjoittaminen on jäänyt. Viime viikolla oli taipparikurssin lisäksi ohjelmassa mm. kahden näytelmän kokous. Perjantaina matkasin Ruovedelle, samalle viikonlopulle osui jälleen äitienpäivä ja minun isäni synttärit. Koitin muistella, mitä viime viikolla treenasin ja ainakin yhtenä päivänä tokoa (tiistai), jossa uutena merkin opettelun aloitus. Pitää jotain uutta opeteltavaa tokoonkin ottaa, jotta pysyy allekirjoittaneen mielenkiinto yllä! Kaukoja ollaan myös otettu pikku pätkä harva se päivä ja säännöllisyys näkyy kyllä editysmisenä. Hienoa, ehkä Erki nekin joskus osaa..!
Keskiviikkona oli taipparikurssi, joten se ilta meni siinä. Torstain suhteen en pysty muistamaan tehtiinkö muuta, kuin juoksutettiin meidän koiria ja Juhan siskon sammaria lenkillä. Perjantaina matkasin Santun ja koirien kanssa sinne Ruovedelle, joten illalla ei tosiaan tehty muuta kuin katsottu Suomen melko onnetonta peliä Latviaa vastaan. Seuraan mielelläni jääkiekkoa, kun sitä itsekin olen useamman vuoden pelannut, ja tämän vuoden mm-karkeloissa paras peli mitä olen sattunut katsomaan, on ollut USA-Kanada.

Mun vanhemmat asuu Näsijärven rannassa, niinpä lauantaina suuntasin treenaamaan veden ääreen kera soutuveneen. Vesi oli varsin korkealla vielä. Ensin tosin otin Erkille talon vieressä olevalla pellolla linjaa ja pillipysäytystä. Sitten Erkin tämän vuoden ensimmäiset vesiohjaukset, kolme vai neljäkö niitä tein. (muisti senkun pätkii....) Olin yllättynyt kuinka hyvin ne menivät, ranta ja kasvillisuus vetää Erkiä edelleen puoleensa, vasemmalle kääntyminen on edelleen vaikeampaa kuin oikealle ja matkaakin pitää ruveta pidentämään, mutta hyvä vesityön aloitus kuitenkin!

Muut koirat pysyivät rannalla, mutta Napin oli pakko lähteä uimaan veneen perään, joten kyytiinhän se sitten oli otettava...
1556028.jpg

Sunnuntaina Juha oli käynyt siskonsa kanssa vetämässä verijäljet sekä Erkille että siskonsa sammarille. Erkin jäljellä oli vaihtelevaa maastoa ja pari isoa ojaakin. Katkokulma oli melko tiheikössä. Taas tuli valittua tosi tuulinen päivä jäljen ajoon, ja se näkyikin yhdellä suoralla siinä, että Erki kulki jäljen sivussa tuulen alalpuolella. Ihan luottavaisin mielin sunnuntain kokeeseen lähden, kulmatreeniä Erki tarvitsisi vielä lisää, mutta sitä tulee sitten kesän mittaan (ehkä?). Leenan sammari meni ekan jälkensä varsin lupaavasti, oli mielenkiintoista nähdä ihan erityyppisen koiran jäljestystyötä. Makaukset kiinnostivat niin kovasti, että kaikki verikohdat kuovittiin tarkasti. Tälle koiralle teemme jälkiä kesän mittaan lisää, ainesta olisi kyllä kokeisiinkin asti. ;) Ikäähän tällä sammarilla on vasta 1,5 vuotta.

Flunssa koittaa ihan oikeasti painaa päälle, ei tarvitsisi tulla! Lähiviikkoina on nimittäin ohjelmaa tiedossa yllinkyllin... Päädyin sunnuntaina jättämään Napin mummolaan ja fiksu tyttö vilkaisi heti kalenteriaan ja aloitti juoksunsa ajallaan, eli eilen. s025.gif  Meidän Nappi taitaa ihan oikeasti ymmärtää puhetta... s025.gif

Santtu mummulassa
1556037.jpg