Vasta viikko takana kotona ja jo tuntuu siltä, ettei ehdi koskaan mitään...! Oltiin menneellä viikolla mm. muuttoapuna Juhan siskolle, Erkilla kävi morsian kylässä pariin otteeseen ja eilen meillä oli nomen yhteistreenit. Niin ja minä olin kehätoimitsijakurssilla myös!
Erkin uusimmasta morsiosta Pinjasta (Cannonpowder Cleopatra)  löytyy lisätietoja meidän "varsinaisilta" sivuilta eli täältä. Toiveissa olisi kauniita ja toimivia mustia sekä keltaisia pentuja.


Eilen pidettiin vähän erilaiset treenit, ylempien luokkien koirat eli Romi, Leevi Ja Erki tekivät ryhmätyönä ohjauksia, johon kuului myös seuraamista ja paikallaoloa ja kun meillä oli ampujakin mukana, tehtiin lopuksi walk up-harjoitus. Kaikki koirat selviytyivät varsin kivasti tehtävistä, joten tästä meillä on hyvä jatkaa kohti kesän treenejä ja kokeita! :)

Nappi oli ylimääräisenä koirana alo-ryhmässä, Juhan ohjaamana pitkästä aikaa, jotta sain itse keskittyä vain koulutettavien "käskytykseen". Tämä ryhmä teki erilaisia luoksetuloharjoituksia ja helppoja sekä nopeita ryhmä- ja parityöharjoituksia. Otin Napin pois alun jälkeen, jotta alo-koirat saivat keskenään tehdä harjoitukset. Nappi pääsi sitten ihan lopuksi tekemään muutaman sokko-ohjauksen.