Eli lomailtiin Ruovedellä meidän mökillä torstaista 20.3. perjantaihin 28.3. No, ihan kokoaikaa ei tietysti tullut mökillä vietettyä, vaan pääsiäissunnuntai meni Lappeenrannan näyttelyssä ja autossa istuessa (oli tosin kannattava reissu..) ja maanantaina kolmisen tuntia Ruoveden näyttelyssä (jonne sitten puolestaan oli varsin lyhyt ajomatka ;) ) Lappeenrannan näyttelyssä tavattiin Juhan Imatralla asuvia sukulaisia, jotka kasvattavat kultaisia. Ihan sattumalta tavattiin, Juha selaili näyttelyluetteloa ja bongasi tuttuja nimiä.

Pitkäperjantaina treenattiin Tuijan ja Karin kanssa parityöjuttuja järvenjäällä pareina Milou & Erki ja Tintti & Nappi. Meidän mökki on lahden pohjukassa, ja siinä on mitä mainion treenata, oli sitten kesä tai talvi. Lähistöltä löytyy muutenkin paljon mainioita treenipaikkoja, Näsijärvi kun on aika rikkonaista. Juha toimi ampujana meille. Hyvin tarpeellista treeniä etenkin Erkille. Tosin Erki myös suoriutui tehtävistä varsin mainiosti.
Muutamana muunakin päivänä tuli treenattua, vaan en tietenkään enää muista minä päivinä, mutta Erki ja Noora tekivät molemmat useamman kerran muisteja ja ohjauksia sekä yhtenä päivänä tehtiin molemmille hakua ja kerrankin riittävän haastavaa Erkille. Koirat saivat myös reilusti juoksutusta päivittäin järven jäällä, kun ajeltiin lähisaaria ympäri mönkijällä katsellen maisemia ja ihan uteliaisuudestakin katsomassa minne on tullut / tulossa uusia mökkejä. ;)

Tässä lomalla otettu uusin kuva Erkistä.
1427890.jpg