Hetkellisesti kotona ja tässä tulee meidän pääsiäisviikonlopun tulokset näyttelyiden osalta.
Jopa on Erki mainiosti aloittanut tämän vuoden näytelmärintamalla, kolme näytelmää takana: Ruotsissa PU-3 ja Suomessa PU-2, ROP & CACIB. Meidän käyttökoira on uhkaavasti välillä myös se näyttökoira! ;) Niinkuin kunnon labradorin kuuluukin.. ;)

Lappeenrannan KV:ssä Erki PU-1, CACIB ja ROP!
Tuomari Esko Nummijärvi.
Rotutyypiltään erinomainen. Hieman korkearaajainen. Näyttävä, kevyt uros. Oikeanmuotoinen pää. Erinomainen pitkä kuiva kaula, Hyvä ylälinja, hyvä rinta & raajat, karvapeite saisi olla karkeampi + tuuheampi ja häntä paksumpi. Esitetään, esiintyy ja liikkuu hyvin.

Saisihan tuo karva tosiaan olla parempi, kun se on tällä hetkellä lattialla, eikä koirassa... ;)

Juha esitti Erkin, kun kerran  muutenkin juoksuttaa meidän koirat ;) Vieressä VSP Hymy omistajansa Paulan kanssa. (kännykkäkuva)
erkicacib.jpg


Seuraavana päivänä Erki esiintyi sitten taas minun kanssani Ruoveden Ryhmiksessä, tuloksena PU-2! Edellinen päivä painoi, ja Erki ei ihan normaalipirteästi jaksanut esiintyä, mutta eipä sillä väliä meille ollut!
Tuomari Raimo Louhio.
4v. uros, joka on erinomaista tyyppiä. Avoimet silmäluomet, muilta osin erinomainen pää. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Tiivis hyvä runko, Oikeat kulmaukset. Mainiot liikkeet. Avoin hyvä luonne.