Osittainen syy ajan kummallisen nopeaan hupenemiseen, on tietysti myös siinä, että lapsella on jo omat harrastukset... Mitenhän sitten jonkun vuoden päästä, kun Santulla on vielä enemmän omia menoja?
Jokatapauksessa ajanpuutteesta johtuen maanantain ja tiistain treenit olivat koirilla aikas nopeat, ja eilen en ehtinyt treenaamaan kuin Erkin kanssa. Maanantaina jatkettiin perjantain treenien aihetta ja tein molemmille monimuisteja pellolla, Nooralle kolmeen kohtaan ja Erkille neljään. Nooralta noudatin loogisessa järjestyksessä, mutta Erkiltä ihan satunnaisessa.


Eilen Erki teki edelleen monimuisteja, tällä kertaa metsässä. Erki teki myös maltti- ja seuraamisharjoituksia. En ole erikseen huomannut mainita, mutta Erki aloittaa nometreenit nykyään aina seuraamisharjoitteilla ja seuraamista ollaan harjoiteltu nyt muutenkin paljon. Aina lenkeillä seuruutan Erkiä pitkiä pätkiä, tosi hyvää häiriöharjoitusta sielläkin, nimittäin kun Nappi huomaa, että Erkin on käskyn alla, sen on pakko tulla kepin kanssa lähistölle "riekkumaan" ja haastamaan Erkiä leikkiin.... Ollaan Erkin kanssa treenattu seuraamista myös metsässä. Seuraaminen ja paikallaolohan ne meidän ongelmat nomessa on, eikä niinkään itse tehtävät, joten ne on nyt otettu pysyvästi ohjelmistoon. Katsotaan sitten kesällä millainen vaikutus on ollut...

Kuva viikonlopulta; kuningatar Tintti ja lapsensa...

Milou - Erki - Nappi - Tintti - Jawa - Taiga (ja tietty minä siinä myös kuvaa pilaamassa)

etusivu13.jpg