Pari viikkoa olin tosi kipeä ja nyt kun on alkanut palautua normaaliin olotilaan, on kummasti herännyt halu tehdä jotain..!
Tänään ehdin n. tunniksi treenaamaan koirien kanssa ja menin pelloille. Noora sai aloittaa, kun eilen Erki aloitti. Noora teki alkuun monimuistin kolmeen paikkaan kolme kierrosta. Sitten vaihdoimme peltoa ja jätimme kävellessä muutaman damin pellon toiseen päähän. Olin paikassa jossa on pieniä peltoja tai oikeastaan sarkoja eripäin (eli kaikki sarat eivät ole vierekkäin vaan ennenminkin näin: =/= ) . Ensin heitin lähetyspaikalta sivulle damin häiriöksi ja samalla muistiin, otin ensin pellon toiseen päähän jätetyn damin pois ihan perussuoralla linjalla, sitten tuo muistiin jäänyt. Kaikki samalla tavalla, tosin häiriö tuli jokaisessa vähän eri paikkaan. Nooran suora linja oli n.80m. Nappi teki hyvän treenin (Napin mielestä tosin liian lyhyen..) ja etenkin sille viime vuonna tosi vaikeissa monimuisteissa on petrannut oikein reilusti -ne menivät kaikki hienosti! :)

Vein Erkille valmiiksi ohjaukseen 3 damia kiertäen aivan eri puolelta kuin aioin Erkin laittaa. Itse tehtävät Erki aloitti kanssa muisteilla, toki vaikeammat kuin Nooralla. Nooralta kun otin ne vientijärjestyksessä pois, Erkiltä otatin ihan sekalaisessa järjestyksessä. Hyvin muisti pelasi edelleen.
Erki vinkaisi kerran muistitehtävässä damille tullessaan, mutta tuli reippaasti takaisin, eikä ontunut tms. enkä siinä löytänyt tassuista/jaloista mitään, niinpä jatkettiin treenejä. Treenin jälkeen sitten lumelle tuli hieman verta, mutta vaikka kuinka kopeloin ja katsoin en löytänyt haavakohtaa. Erki kun on "pää kainalossa, jalka paketissa kotiin"- tyyppiä, vingahtaa joskus jos johonkin käy kipeästi, mutta kun yrittää löytää syytä, ei arista mitään, eikä hevillä onnukaan vaikka tassu olisi rikki...

Sitten siihen sokko-ohjaukseen, lähetyspaikka oli ensimmäisellä saralla, josta piti mennä kahden ojan ja vinottain olevan saran yli kolmannelle saralle jossa damit olivat n. 110-130 metrin päässä (sarat siis: =/= ). Yllättävän hyvin meni pitkästä aikaa nämä sokko-ohjaukset, vain ensimmäisessä linjassa Erki teki loivaa mutkittelua juostessaan, yritti siis saada hajuapuja (joita ei ollut, kun damit oli eri suunnasta viety). Mutta tässäkin eteni kuitenkin nopealla vauhdilla damille asti. Matkahan ei ollut mitenkään pitkä, vaan sopiva näin pitkän tauon jälkeen. Muuten Erki oli taas kumman rauhallinen Erkiksi, mikä ei voi olla todellista -kyllä se liikahöyryvaihde kesäksi vielä palautuu... ;)