Kaksi viikkoa mennä hurahti!
Pojat on nyt viety Ruovedelle, josta Kari ne tänään kävi hakemassa kotiin. Tintti oli kuulemma murissut pojille ja halunnut äkkiä pentuhuoneeseen portin taakse pentujen luokse. Pennut ovat tuplanneet painonsa ja kaksi pentua on jo yli 1000g! Mennään katsomaan naperoita parin viikon päästä.
Noora jäi Ruovedelle mummulaan, sillä alkoi juoksut viikolla. Santtu ei jälleen kerran ollut yhtään ilahtunut siitä, että Nooran piti jäädä sinne, Santun mielestä ihan tyhmä juttu! Santun mielestä kun Nooran on yksinoikeudella hänen! Pojat viihtyivät meillä mainiosti kuluneet pari viikkoa ja varsinkin Migo olisi ihan mielellään jäänyt tänne edelleen (pääsee välillä sänkyyn nukkumaan, kotona ei pääse...). Seuraavat pari-kolme viikkoa Erki on yksin ja onhan tämä hieman outoa, kun on kovin rauhallista!

Erkillä kävi myös morsian kylässä ja astutus sujui ihan hyvin. Laitoin luoden uuden sivun - astutuksia, josta löytyy lisätietoja, Toinen morsmaikku on tulossa kylään viikolla 49.

Sain muutaman kuvan meidän Noorasta tositoimissa, eli nomekokeessa Torniossa 23.9.2007. Alla yksi kuva Pikkuahon Tiina ottama.

nappi_tornio_07.jpg