Tänään oli riistaan tutustumispäivä ja sen perään meidän nomeporukan treenit. Illat kun ovat jo pimeitä ja treenata ei voi oikeastaan kuin viikonloppuisin, kaikilla koirilla oli virtaa ainakin tarpeeksi!

Noora teki pellon laidalla linjakakkosmarkkeerauksia, jotka ovat sille kaikista vaikeampia. Tällä kertaa lähemmäksi pudonnut osoittautui vaikeammaksi, mutta onnistuineitakin suorituksia saatiin ja niihin lopetettiin.

Kun apulaisia oli nyt enemmän paikalla, Erki teki motivoidun linjan, jonka sivuille heitettiin kakkosmarkkeeraukset. Tässä ei enää ainakaan tällä etäisyydellä ole ongelmia, joten seuraavaksi sitten vuoroon jotain astetta vaikeampaa. Erki meni kiltisti ensin linjan ja muisti markkeeraukset hyvin. Erkillekin teimme lopuksi parit linjamarkkeeraukset, ne ok.

Tuija lähetti Tindestä kuvia ja onhan se maha kasvanut! Mukavaa nähdä Tintti ja muut koirat ensi viikonloppuna! :) Tuijan ja Karin pojat tulevat meille todennäköisesti pariksi viikoksi hoitoon, kun pentujen syntymä on käsillä ja Tavi-täti jää Tintin seuraksi kotiin.

Tintin maha kasvaa...
tintin_odotus1.jpg