Oli pakko laittaa otsikkokuvaksi -ei niin onnistunut- otos sisaruksista... :)

Lisäystä:
Käytiin tänään illalla treenaamassa tokoa noutajaporukalla. Passasi hyvin kun menimme saman koulun pihalle, jossa Santun yleisurheilukoulu on. Santtu oli siis jumppaamassa sisällä samanaikaisesti kun me treenattiin ulkona.
Olin hieman ennen muita paikalla ja tein Erkille ruudun palkkoineen valmiiksi sopivaan kohtaan. Ruutu otettiin aina välillä muiden liikkeiden välissä niin, että ensin Erki pääsi ruutuun jossa oli palkka, toisella lähetyskerralla se pysäytettiin ja käskettiin maahan ja kävin palkkaamassa sen ruutuun. Palkka on nyt lähempänä ruudun takareunaa, jottei jäisi tyhjässäkään ruudussa siihen etutörppöjen väliin. Ihan viimeisenä kaiken muun jälkeen, lähetin sen ruutuun, jossa oli loppupalkka.

Otimme peräkkäin seuraamista (siis kaksi koiraa meni peräkkäin), joka oli Erkin mielestä kivaa! Paikallaoloa, luoksetuloa, liikkeestä jättöjä (Erkillä istuminen) ja lopuksi Erki teki tunnaria, kun kerrankin oli avustajia paikalla. Harjoiteltiin nyt sitä, että Erki jää istumaan "oikein päin" eli ei käänny mun mukana. Tätä on vaikea yksin harjoitella, siksipä Erki kokeissa onkin yleensä kääntynyt mun mukana. Ei siltä vielä koskaan ole jäänyt kapulat löytymättä sen takia, että se ei ole nähnyt kun niitä laitetaan, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin...

Erkistä oli selvästi hirmuhauskaa, kun oli muitakin treenaamassa ja tuntui, että virtaa tuli aina vaan lisää, mitä kauemmin treenattiin! :) Mut hauskaahan tokon(kin) pitäisi olla!