Tällä viikolla on jokunen kerta tullut treenattua nomea, vaan muuten on pitänyt niin kiirettä etten ole niitä ehtinyt laitella ylös. Meidän kotikone levisi lopullisesti, on temppuillut koko ajan loman jälkeen (sammuttaa itse itsensä kesken kaiken, kadottaa juttuja ynnä muuta mukavaa..) ja nyt sitten tilttasi lopullisesti. :( Ilmeisesti emolevy on mennyt, näin ainakin liikkeessä arvelivat. Tämä hankaloittaa vähän kaikkea, koska kaikki on ollut sillä koneella eikä tässä meidän läppärissä ole oikeastaan mitään. Boompaw's:n sivuja saan ehkä pävitettyä tälläkin, täytyy katsoa mitä on levyillä tallessa. Ollaan näet koitettu ahkerasti ottaa 'varmuuskopioita' tiedostoista ym. Myös sähköpostiin aiheutuu ongelmia, koska mun tintti.net osoite on ollut kotikoneessa käytössä Mozilla Thunderbird-ohjelmalla. Voin kyllä lukea viestit Elisan kotipostissa, mutta mulla ei ole nyt mitään osoitekirjaa, mitkään vanhat sähköpostiviestit eivät ole tallessa ja viestit eivät säily tuolla kotipostissa. Koitan laittaa Thunderbirdin läppäriin, jos loydän vielä jostain tarvittavat tiedot!
Se iloinen asia tuon kokeen leviämisestä on, että siinä on edelleen takuu voimassa ja onkin viety takaisin liikkeeseen odottamaan 'jatkotoimenpiteitä'.


Tänään tuli tieto siitä, että myös Erki on mahtunut sunnuntaina starttaamaan Tornion voittajaluokkaan. Reissaan sunnuntaina sille suunnalle kummankin karvakorvan kanssa. :)

Ja meidän treenejä: maanantaina kävin itsekseni pakettipellolla treenaamassa molempien kanssa. Erki teki muutaman yksinkertaisen monimuistin, jonka jälkeen yhteen monimuistikohtaan pari linjaa ojan yli. Nooran jälkeen, ihan lopuksi Erki teki pari pitkää linjaa sokkona. Noora teki myös muistitehtävät, sen jälkeen helppoja sivusuuntia- ja taakselähetystä.

Tiistaina oli meidän kimppatreenipäivä. Tanja tuli Kempeleestä Luken kanssa tekemään hakua parityönä. Tehtiin Tanjan kanssa hakualue, jossa oli varmasti haastetta. Käytössä oli yhteensä 12 riistaa, jotka laitettiin aina pareittain paikoilleen. Hakualueella oli korkeaa ja tiivistä kaislikkoa, kunnon ojia sekä pitkittäin että poikittain ja pusikkoakin välissä. Olin erittäin tyytyväinen Erkin hakuun, tuotin viisi kuudesta ja Erki toi myös kauimmaisen riistan (tavin). Kauimmaiset riistat kun oli 'toisessa' korkeassa kaislikossa, välissä olleen ojan ja metsäkaistaleen takana. Muutenkin Erki toi myös takimmaisia riistoja. Erkin passissa olossa sen sijaan on parantamisen varaa! Erki vaatii sitä säännöllisesti, oli keväällä hyvällä mallilla kun käytiin kevättalvi paljon treenaamassa Minnan ja Leevin kanssa.

Noora teki samalla paikalla hakua, mutta lähetyspaikka oli toisaalla ja jokainen 12 riistasta laitettu omalle paikalleen. Noorakin teki iloista hakua ja päädyin ottamaan siltä 9/12.

Keskiviikkona kävin parille taipparikultsulle heittämässä lokkia Olkijoen sorsakuopalla ja molemmat koirat tekivät parit simppelit vesiohjaukset siinä samalla. Tällä välin Juha ja Santtu olivat ulkoilemassa, Santtu pyörällä ja Juha jalan. Meidän 4-vuotias poika, oli pyöräillyt Olkijoen koulun kohdalta pitkälle Kastellintielle kohti kotia. Siis ainakin 6,5 km ja varmasti vielä vähän pidemmästikin!! Pysyyköhän meistä kumpikaan kohta enää perässä? Juha juuri tänään valitti, ettei ole nuori enään. Eilen Santun kanssa oli pää mennyt pyörälle leikkikentän härveleissä pyöriessä, ennen ei mennyt. ;) Ja me ollaan siis saatu lapsi 25-vuotiaina, et silleen ei ikäloppuina.. ;)

Torstaina matkasin puolestaan Kempeleeseen, jossa sänkipellolla Noora teki Tanjan avustamana linjoja ojan yli ja pitkiä taakselähetyksiä. Erki teki meidän perinteisiä markkeeraus+ohjaus-tehtäviä, joita ei kyllä pitkään aikaan olla pellolla tehty. Lopuksi Erki haki ohjauksella Luukakselta jääneen damin pois. Molempien treenit menivät hyvin. Viikonloppuna tehdään jotain pientä ja sunnuntaina sitten Tornion nomeen. Kummankin koiran kohdalla olen tyytyväinen tulokseen, tosin Erkiltä en tulosta odota. Nooralla taas riippuu ohjauksesta aika paljon, kun se helposti vedessä kääntäessä lähtee uimaan takaisin mun luo.