Menin eilen torstain yhteistreeneihin vain Napin kanssa, sillä välin Erki oli kotona osoittanut hyödyllisyytensä tuomalla sisälle asti vastakuolleen pyyn! Fiksu koira, kun hankkii treeniriistansa itse.. ;) Pyy päätyi tietysti sanomalehteen ja pakkaseen.

Nooralle tehtiin Tuomiojan montulla samantyyppinen tehtävä, minkä kouluttaja (Maarit Nikkanen) teetti Erkille Loviisassa. Nooralle heitettiin ensin puhdas kakkosmarkkeeraus, sitten sama uudelleen, lähetin Nooran ensimmäiselle, pysäytin ja laitoin ohjauksella toiselle. Ensimmäinen heitto otettiin muistina pois. Tämä toistettiin vasemmalle pari-kolme kertaa ja lopuksi otettiin vielä puhdas kakkosmarkkeeraus. Sama tehtiin Nooralle myös pysäytyksellä ja kääntämisellä oikealle. Treenin lopuksi Noora teki yhden pitkän motivoidun vesiohjauksen lokilla.

Erkillä on varpaiden välissä pieni haava, jonka huomasin keskiviikkona eli se todennäköisesti tuli tiistain hausta kaislikossa. Ei se sitä muuten vaivaa, mutta tokokokeen jouduin peruman, koska Erki aristaa vielä jalkaa kovalla alustalla (soralla). Viikonloppuna ollaan jokatapauksessa menossa vetämään verijälkiä Erikan kanssa ja sain tänään aikaiseksi ilmoittaa Erkin Seinäjoen KV-näyttelyyn.