Molemmissa viikonlopun kokeissa oli eteenlähetys jonkun metrin maan puolelta veteen, sunnuntaina vähän kauempaa kuin lauantaina. Koska Erkille tuotti vaikeuksia jatkaa linjaa veden puolelle ja sunnuntain haussakin ei helposti lähtenyt veden yli uimaan, vaan kiersi maan kautta, päätin heti tänään mennä rannalle Erkin kanssa kaksin treenaamaan. Treenin puutettahan nuo olivat, kerran sellaisia ei tälle vuodelle ole vielä tehty! Eikä kyllä paljon muitakaan vesijuttuja.

Menin Siniluotoon, jonne kävin ensimmäiseksi viemässä yhden damin kauemmaksi tuppaaseen odottamaan vuoroaan ;). Alkuun otin useamman motivoidun eteenmenon veteen, niin kaukaa maalta kuin tuossa kohdassa pystyi tekemään. Näissä ei mitään ongelmia, kylläpäs veteen loikattiin ihan eri tyyliin kuin viikonloppuna... Tosin Erkillä motivoiduissa ohjauksissa tuskin koskaan onkaan ongelmia. Lopuksi otin tuon pitkän sokko-ohjauksen, jossa ei ollut muuta kuin, että kerran jouduin pysäyttämään ja kääntämään oikealle. Erki ei edes pyrkinyt toiselle, lähellä olevalle rannalle, vaan otti tällä kertaa suhtkoht kiltisti ohjausta.

Pillipysäytystä olisi tarpeen muistaa säännöllisesti treenata, Erki kyllä pysähtyy, mutta ei välttämättä ekalla vihellyksellä, mikä tietysti ärsyttää minua itseäni.


Asiasta aivan toiseen, Erkin FIN MVA-arvo on vahvistettu 30.5. ja näkyy jo tietokannassakin. :)