Oltiin pari päivää nettipimennossa jostain syystä, mutta nyt yhteys toimii taas. :)

Tiistaina järjestin riistaantutustumis/vesitreenipäivän, jossa mulla oli Anne ja Juha apuna. Kiva, että ihan uudet koirakot löytävät tiensä näihin tapahtumiin! Erki sai odotella autossa illan, teimme sille lopuksi kaksi vesiohjausta käytössä olleilla lokeilla. Sanoin kyllä Juhalle, kun lähdin hakemaan Erkiä autosta, että tehdään toinen motivoituna ja toinen sokkona, mutta Juha reippaana miehenä oli käynyt soutamassa ja viemässä lokit paikalleen mun poissaollessa...

Lokit olivat pienen kaislikkotuppaan etu- ja takalaidoilla. Matka oli jonkin verran yli 'normaalin' avo-luokan ohjauksen. Molemmat ohjaukset menivät hyvin, vaikkakin Erki kummassakin kävi matkan varrella olleessa vähän isommassa kaislikkoläntissä. Tuli sieltä kyllä kiltisti pois ja jatkoi matkaa ohjeiden mukaan. Pysähtyy nykyään paremmin pilliin vedessä kuin viime kesänä, mutta saisi edelleenkin reagoida siihen reippaammin.

Eilen uhmattiin sadetta ja käytiin Minnan kanssa tekemässä hakua. 2 lokkia, 2 koskeloa, telkkä ja tunnistamaton sorsa. Meillä oli vene käytössä ja Erkille tehtiin haku, jossa sen piti keskeltä hakualuetta ylittää uiden veneuoma toiseen kaislikkoon. Motivoin Erkin hakua siten, että uoman toiselle puolelle vedettiin vähän hajuapua. Erki teki ihan kivan haun 6/7, mutta taas huomasi, että hakualue olisi voinut olla sille vähän vaikeampi. Voi voi, koskahan opin tekemään sille riittävän vaativia hakuruutuja... Tuo paikka jossa olimme, on treenipaikkana tosi hyvä ja luulenpa, että menen sinne lähiaikoina tekemään hakua uudelleen, jos saan venettä lainaan.