Vuoteen en ole käynyt toko-aiheisissa koulutuksissa, ja nyt niitä tuli viikon sisällä peräti kaksin kappalein!

Jokisaaren Minna tuli maanantaina Raaheen, mun oli tarkoitus mennä koulutettavaksi Erkin kanssa, mutta koska Erki oli jo vappuna, otin vuoroon Nooran. Olikin Nooralle eka kerta... Oltiin viimeinen koirakko ja meillä tais vierähtää sellainen tunteroinen kouluttajan kanssa.


Nooran kanssa katsottiin perusasentoa. Mulla on ongelma etten näe Nooraa kunnolla, toisin kuin Erkin ja jos koitan katsoa, Noora siirtyy herkästi. Toisena aiheena oli tuo seuraamisessa edistäminen ja sitä myötä vinous. Molempia aiheita hinkattiin siinä useampi kerta ja mun pitää itse olla Nooran kanssa huomattavasti tarkempi kuin Erkin kanssa siinä, mitä itse teen. Noora ottaa hirveän pienistä eleistä vinkkejä ja koittaa korjata, vaikkei olisi mitään korjattavaa...

Perusasennot oli enemmän kiinni noista omista eleistä ja seuramiseen tuli uusi konsti lähinnä oikeasta paikasta palkkaamiseen. Erkistäkin oli puhe, tai kysyin oikeastaan Erkin seuraamisesta ja siinä palkkauksesta. Minna oli sillä kannnalla, että kehuisin sitä enemmän suullisesti. Treenasin lopuksi ihan pikkuisen Erkin kanssa, juuri tuota seuraamista ja luoksetulosta pysäytystä. Muuten en ole vielä ehtinyt testaamaan kummallekaan saatuja oppeja. Eilinen ilta vierähti lievässä vesisateessa taipparikurssin kanssa. :)