Juha kävi Napin kanssa avaamassa mejäkoekauden Nurmossa. Napille VOI 1, 47 pistettä! :)

Tässä arvostelu:

Tuomarina Olavi Nurmiranta
"Innokas jäljestäjä, joka selvittää kaksi ensimmäistä osuutta mallikkaasti. 3. osuuden puolivälissä koiralla on pientä pyöritystä vesiojalla, 4. osuus tarkasti. Makauksista koira merkkaa kolme, kulmat selvitetään rengastaen. Kaadon koira ottaa suuhun."

Koitin muistella viime viikon treenejä, ja Nappi ainakin treenasi tokoa. Seuraamista, paikallaoloa ja sitä meille vaikeinta, eli luokse palaamista kaikissa asennoissa (seisten, istuen maaten). Nappi on kiva tokokoira, kun jaksaa työskennellä pitkään ilman palkkaa.

Noora kävi myös yhden verijäljen keskiviikkona, jälki oli tällä kertaa varsin avointa jäkälämaastoa ja se meni pari kertaa metsäautotien yli ja toinen katkokulma oli tarkoituksella juuri ennen tietä. Muuten jäljellä oli 4 makausta, kaksi kulmaa ja kaksi katkokulmaa. Treenijälki sujui hyvin, ainoastaan viimeisellä kulmalla Juha kehoitti Nappia, kun alkoi etsimään vettä. Tällä kertaa hyvä kenraali toi hyvän koesuorituksenkin... ;)

Erki treenasi jonkun verran tokoa, ihan vapun opeilla jatkettiin.
Verijäljellä kävi Erkikin ja jäljestys sujui samaan tapaan kuin edellinenkin jälki, eli epäerkimäisesti. Lähdöltä lähdettiin hiljaa ja muutenkin liina oli välillä notkolla, niitä muutamia äkkinäisiä nykäisyjä lukuunottamatta (kädet oli taas kipeät seuraavana päivänä...) Makaukset Erki tutkii tarkkaan, mutta kulmilla vähän pyörii. Ensimmäistä kertaa mulla oli yksi kulma ilman makausta, ja sen Erki selvitti hyvin. Mielenkiintoista nähdä, jatkuuko Erkin jäljestys yhtä 'epäerkimäisesti' eteenpäin... Vai vaihtuikohan nuo ruskeat pojat siellä Paluksella ja mulle tulikin se jälkivalioruskea? ;)