Erkin on tämän viikon Tuijan ja Karin matkassa Loukusassa (Syötteen ja Posion välissä) ja kotona on vain Nappi. Niinpä Nappi pääsi Juhan ohjastamana malli / nollakoiraksi 'möllitaippareihin' tiistaina. Kevyt iltapuhde, tuumasi Nappi tyhjättyään hakuruudun variksista ja haettuaan kanin jäljen päästä...

Meidän möllitaipparit oli vähän pakon sanelemana ilman vesityötä, kun Raahesta en ole löytänyt paikkaa, jossa kaikki neljä (vesi, haku, jälki, ampuminen) onnistuisi suht helposti, niinpä olimme luvallisilla mailla Olkijoella.

Eilen korkattiin Napin vesityö Tuomiojan montulla. Olihan se aikakin, kun startti on edessä lauantaina... Elleivät juoksut ehdi tässä välissä alkaa, kaukana ne eivät ainakaan ole. Nappi teki pari linjaa veteen ja pari kakkosmarkkeerausta. Näitä ennen Juha vain hio lokilla palautusta (oikeammin luovutusta) vedestä. Markkeeraukset ne vielä ovat Napin heikkous, katsotaan miten sitten kokeessa menevät... Tuomiojan montulla ei mitään kummallista pysty tekemään, kun se on sellainen avoin hiekkakuoppa, jossa on vain pari tupasta keskellä. Sitten kun pesintä rauhoittuu, mennään taas meren rannalle treenailemaan.

Boompaw'sin nettiosoite on takkuillut jostain syystä viime aikoinajos sisään ei pääse Fi-päätteisellä osoitteella-> http://kotisivu.dnainternet.fi/boompaws/,  NET-päätteisellä on yleensä päässyt-> http://kotisivu.dnainternet.net/boompaws/!!!
Kesän aikana on jokatapauksessa tuloillaan Boompaw'sin sivuille uusi osoite ja palvelin.