OSN:n tokotoimikuntalaisilla oli vappuna mahdollisuus mennä Pipan treenattavaksi, ja tietysti käytin mahdollisuuden hyväkseni. :)

Ensin tehtiin jako alo/avo ja voi/evl. Kaikille halukkaille otettiin alkajaiksiksi paikallaolo.
Alemmille tuli neljä rastipistettä, joista itse olin 'neuvomassa' luoksetuloa. Ei se pöllömpää olisi tuo tokokouluttajankaan rooli, kun vaan olis enemmän aikaa...

Oli melko vinkeää mennä Erkin kanssa treenaaman tokoa, kun tokotaukoa oli takana melkein 2,5kk... Erki oli ihan oma itsensä, innokas ja minusta se hakee paljon enemmän kontaktia ohjaajaan kuin ennen, käytännössä kokoajan.

Voi/evl ryhmäläisiltä Pipa katsoi kaikilta samat liikkeet, eli luoksetulo, ruutu ja kaukot.
Luoksetulossa Erki ei pysähtynyt seisomaan. Saatiin siihen ihan uusia vinkkejä ja pienen testauksen jälkeen tuntui Erki älyävän. (ohjaaja ainakin älysi)

Ruudun Erki hahmotti hyvin ja juoksikin sinne sopivaa vauhtia, mutta mun seis-käsky meni lähinnä kuuroille korville... Niinpä taas katsottiin vinkkejä pysähtymiseen, jälleen meille uusia. :) Pari kertaa otimme ruutuun lähetyksen niin, että mun sanoessa seis-käskyn, Pipa heitti Erkille pallon. Pyysin, että katsotaan liikkeen loppu eli tuleeko Erki sopivaa vauhtia ruudusta sivulle. Ja tulihan se, vaikka itsestä joskus tuntuukin siltä, että mitä se jää tupeksimaan matkalle... ;)

Kaukotkin katsottiin. Sanoin, että ollaan vielä aika alkutekijöissä, kun rupesin niitä vuoden alussa opetamaan ihan alusta uudelleen. Alkuun Erki häselti ja lähti tulemaan mun luokse, mutta vein sen vain takaisin paikalleen ja otettiin homma uusiksi. Istu-maahan-istu sekä seiso-maahan-seiso hyvät ja meidän vaikeinkin seiso-istu ihan ok, kun se kerran on vielä vaiheessa.

Olipas mukava 2,5 tuntinen treenisessio! :D