Lähiaikoina ollaan treenattu aika paljon, vaan en ole ehtinyt niitä ylös laittaa.. Tokoillut Erki on vähän päivittäin, jouduin vaan meidän kokeen perumaan. :( Meidän autosta on menossa renkaan laakeri ja sillä ei kaupunkiajoa pidempiä reissuja tehdä ennen ensi viikon huoltoa!

Kaksi kertaa on tehty hakua, viikko sitten riistalla ja maanantaina dameilla. Riistalla tehty haku meni Erkiltä ihan ok, mutta Nooralla oli vaikeuksia edetä metsästä rantaan. Ei tuo nyt ihme liene olevan, kun sille on haut tehty aina toisinpäin, -rannalta metsään... Maanantaina treenasin kaatosateessa Tuijan ja Karin kanssa, minä ohjasin Nooran ja Kari Erkin. Ensin häiriö, jota ei noudettu, sitten helppo ohjaus ja hakuun. Haussa kaikki lähialueen damit oli piiloitettu (siis oikeasti ehkä pari senttiä esillä), aluetta damin ympärillä hajustettiin. Noora tarkkana tyttönä teki tosi hyvän haun!! Erki sen sijaan meinasi pyyhkästä etummaisista aluksi yli.

Lauantaina kävimme Kempeleessa Tanjan ja Luukaksen luona (huomaa linkeissä Luukaksen uuden sivut). Nappi otti ihan vaan pillipysäytystä. Erkille tehtiin pillipysäytystä ja linjaa, jossa oli mahdollisuus pysäyttää ja laittaa sivulle tai uudelleen eteen.

Helatorstaina sai kyydityksen järjestymään Ouluun ja olimme P-P kultaisten nomepäivässä, jossa Paavolan Petri teetätti erilaisia ohjaustreenejä. Tulipa ensimmäiset vesitreenitkin tälle vuodelle. Vedestä luovutuksessa meillä on tänäkin vuonna näemmä hiomista... Erki tuo kyllä hyvin rannalle, mutta saattaa tiputtaa juuri ennen kuin dami on mun kädessä. Viime vuonna sain vedestä palautukset hyvin toimimaan, että eiköhän ne korjaannu tällekin kesälle.

Tänään on molemmille koirille vedetty verijäljet, Noora on mahtunut ensi viikonlopun OSN:n mejäkokeeseen, Erki ei.

Tässä Mikkosen Hennan ottama kuva Erkistä helatorstaina, Erki maastoutuu hyvin väriensä puolesta...
erki01.jpg