Reissusta on palattu ja olipahan reissu!!
Erki pyörähti Pietarsaaren kolmen rodun ryhmänäyttelyssä tuloksella:
PU1, SERT -> FIN MVA  ROP  RYP-1 & BIS-1!!!

Labbisten tuomarina Ritva Raita
"Erinomaisessa kunnossa esitetty uros joka liikkuu kaikin puolin hyvin. Hyvä pää, silmät ja korvat. Hyvä purenta. Hyvä ylälinja ja luusto. Normaalit kulmaukset, hyvä häntä."

RYP-1 & BIS-1 FIN MVA Erki
589902.jpg

Meillä oli suunnitelmana käydä näyttelyssä, jonka jälkeen jättäisin Juhan Lapuan juna-asemalle, hänen matkatessa Tampereelle kurssille. Juha aamulla ajaessamme Pietarsaareen kovasti suunnittelikin aikataulua, labbisten oli määrä loppua klo 12.20 ja Juha tuumasi, että pääsemme lähtemään puoli yhdeltä. Vähän kyllä varoittelin, etteivät aikataulut välttämättä pidä paikkaansa... Eikä ne ihan pitäneetkään, lähdimme näyttelypaikalta kolmen maissa ajamaan pois. Lapuan juna-asemalle päädyttiin, mutta juna oli myöhempi, mitä oli suunniteltu. ;)

Erki on varsin huonossa karvassa, joten mitään odotuksia tulosten suhteen ei ollut. Tuomari Ritva Raita oli herttainen vanha rouva, joka sanoi heti Erkin tullessa kehään: onpa hyvässä kunnossa, on kyllä todella hienossa kunnossa! Erki on saanut kolme sertiään tällaisilta 'vanhan linjan'-tuomareilta, joille labbiksen pitää olla hoikka, ryhdikäs ja hyvin liikkuva. Tuomari Raita oli oikein ilahtunut kuullessaan Erkin tulleen valioksi. :) Sanoipa hän siinä minulle: älä vain lähde pois, teidän pitää tulla rotunsa paras-kehään vielä..

Päivän kummallisuuksiin kuului se, että esitin myös PN-kehässä ykköseksi tulleen nartun, Reetan. Harvoin sitä kahta sertiä pääsee tavisharrastaja pokkaamaan samalla kertaa...

Ryhmäkehässä tuli enemmän kilpailua Erkin ja toiseksi tulleen kultaisen välillä. Sen verran olin siinä vaiheessä 'pihalla', että mun piti tarkistaa ruusukkeesta, mikä numero siinä on, en sitten tajunnut suoraan ruusukkeen punaisesta väristä.... :D