Vietimme pitkän viikonlopun mökillä Ruovedellä ja arvata saattaa, että Nappi ja Erki pulikoivat järvessä minkä jaksoivat... :) Tällä kertaa keskityimme enemmän mökkeilyyn kuin treenailuun, välillä näinkin päin.

*Torstaina Nappi oli mukana kun alkoivat meidän nome-ryhmän viikottaiset treenit. Aiheina oli monimuisti ja walk up.

*Perjantaina ajettiin Napin verijälki, tällä kertaa minä olin narun päässä. Napilla näki ekan kerran eläessään sorkan, joka oli kaatonakin. Voi että oli mieluisa!! Sorkkaa kannettiin pitkän matkaa ja kotona olisi alkanut kaluamaan sitä. Napin mielestä kaatona oli extraISO ruokapalkka... ;)

*Maanantaina Ruovedellä ajettiin molempien jäljet, Napilla oli kaksi kulmaa, kaksi katkokulmaa ja neljä makausta. Jokunen pieni oja ja yksi tosi iso. Juha meni Napin kanssa. Minä olin Nooran suoritukseen tyytyväinen, Juhan mielestä Noora olisi voinut ratkaista katkot paremmin. No, Juhahan se tietysti Nooran kanssa enemmän on jäljellä ollut. Ison ojan ylitys meni mainiosti, Noora meni hyvin määrätietoisesti uiden/rämpien ojan yli. Ojatreeneistä on ollut hyötyä! :)

Erkillä oli perinteinen jälki kahdella kulmalla joissa makaus, maasto oli helpompaa kuin viimeksi. Tosin maasto nyt muutenkin on Ruovedellä ihan erilaista kuin Raahessa... Jokunen ojan ylitys tuli ja pari tiheikön läpimenoa. Pituutta jäljellä vajaa 700m. Voi ihan rehellisesti sanoa, että oli Erkin paras verijälkisuoritus kautta aikain!!

Erkistä on tullut tänä vuonna kummallisen rauhallinen lähtijä, se lähtee alkumakaukselta kulkemaan pikkuhiljaa eteenpäin. Ennen piti aina roikkua valjaissa kun Erki hyppäsi alkumakaukselle ja yritti hypätä siitä suoraan eteenpäin. Muutenkin kulkee aika rauhallisesti eteenpäin. Vaikeaa on sen äkkinäiset nykäisyt! Viime viikkoisen verijäljen jälkeen ihmettelin, miksi mun kädet on kipeät, sitten tajusin mistä johtuu...
Makaukset Erki tutkii pitkään ja hartaasti, mutta se onkin koira, joka merkkaa esim. ihmisen kävellessä polkaiseman kohdan. Kulmalle tarvitsee vielä lisää varmuutta, hieman pyörii siinä ennen kuin lähtee oikeaan suuntaan. Ojat ei ole koskaan ollut Erkin ongelma.

Jotenkin rupesi itsellä tämän jäljen jälkeen raksuttamaan, että pitäisköhän näitä jälkiä vetää Erkille useammin? Nyt oli niin paljon paremmin jyvällä, kun edellisestä jäljestä ei ole kuin muutama päivä. Yleensähän Erkille vedetyt verijäljet ovat voineet olla kahdenkin kuukauden välein...  Muutenkaan tuo mejäily ei tee ollenkaan huonoa ajatellen Erkin nomea.

Nappi on päässyt mejäkokeeseen tulevalle viikonlopulle, joten minä & Erki ollaan Pomarkussa koulutusohjaajakurssilla, Juha & Nappi Nurmossa ja Santtu menee varmaan mun vanhempien luokse mummulaan. Mekö muka reissaavaa sakkia... ;)