Tuija ja Kari viettivät meillä pääsiäisen pyhiä ja lähtivät takaisin Palukselle eilen. Samalla ottivat pojat; Migon ja Miloun takaisin kotiin. Erki lähti nyt heidän mukaansa, Karille nome-oppiin pariksi viikoksi. Tämä oli sovittu jo viime syksynä, ja nyt oli hyvä ajankohta Erkin lähteä. Meille jäi Napin kaveriksi heidän vanha narttunsa Tavi.

Tavi jäi tänne ihan siitä syystä, että jos heille tulee tarve mennä jonnekin niin, että joutuvat ottamaan kaikki koirat mukaan, 5 labbista ei ihan 'kivuttomasti' mahdu farkun perälle, varsinkin kun kaksi koirista on vanhoja ja tarvitsevat enemmän tilaa olla. Sinänsä Migon vaihtuminen Taviin, ei juuri tuo muutosta arkielämään; molemmat ovat yhtä huonokuuloisia...
Poikien 3 viikon vierailu meillä sujui hyvin, mitään ongelmia ei ollut. Oli hauskaa tutustua Milouhunkin paremmin ja huomata, kuinka samanlaisia Milou ja Nappi luonteeltaan ovat! Oikein sisko ja sen veli.. :)


Perjantaina kävimme treenaamassa, riistalla hakua. Minna tuli Leevin kanssa vahvistukseksi. Nyt sain toivomani vaativamman haun Erkille. Loppuviimein Erki kuten muutkin koirat suoritti haun hyvin, Erkin 'mitä minä luulen ja missä sitten oikeasti on'- tuli alussa hyvin esille. Oli mukavaa itsekin oppia uusia asioita haun treenauksen suhteen, Tuijan ja Karin kanssa on hyödyllistä treenata!

Kuvia perjantain treeneistä suoritusjärjestyksessä:

Erki lähetyksessä.
504046.jpg


Erki löysi koskelon.
504049.jpg


Vuorossa Milou kera heinurin:
504052.jpg


Leevi kehiin, koskelo on löytynyt:
504053.jpg


Leevi luovuttaa kyyhkyä:
504057.jpg


Lepakko-Nappi ja varis:
504066.jpg


Nappi ja koskelo:
504069.jpg


Tintti viimeisenä, kyyhky löytyi:
504073.jpg


Tintti ja koskelo:
504077.jpg


Kuvat ovat ottaneet Taina, Tuija & Kari.