Kuulostaa paljolta, vaan ei se sitä todellisuudessa ole kun kaikki tapahtui eri päivinä.

Maanantaina & tiistaina otin hieman tokoa. Ajattelin, että parempi aloittaa sillä tauon jälkeen. Molempina päivinä kaukoja sekä perusasentotreeniä, ihan vaan käännöksiä paikalla ja muutamia askelia. Kari kehuikin Erkiä, että se käyttää takapäätään paljon paremmin kuin isänsä. Ja Migokin sentään evl:ssa kisasi.

'Kotiläksyksi' Karilta saatiin pitkä verijälki, jossa suorat olisivat n.300-400m. Sellaisen tein ja eilen Erki sen meni. Ihan kohtalainen suoritus Erkiltä syksyn jälkeen. Maasto oli paikoittain aika hankalaa. Huomaa, ettei sillä hirveästi kokemusta ole verijäljeltä, avoimet suokohdat joissa oli aika paljon vettä, olivat hankalia. Ja keskimmäisellä suoralla keskittyminen herpaantui hetkeksi. Sen sijaan kulmat ja ojat Erki selvitti helposti. Seuraavana 'kotiläksynä' onkin sitten tehdä vähän lyhyempi jälki, helpompaan maastoon ja muutenkin eri tyylillä.. (siitä sitten lisää, kun se on tehty) Jäljestyksellä haetaan tällä hetkellä Erkille lisää pitkäkestoisuutta, nomessa homma on kuitenkin niin paljon nopeatempoisempaa. Koko koe voi olla ajallisesti lyhytkestoinen.

Tänään viimein kokeiltiin nomea, ohjeiden mukaan taas. Tein Erkille helppoja monimuisteja, vieden damit ensin kahteen, sitten kolmeen paikkaan. Ideana on nyt saada ylläpidettyä sitä rauhallisuutta, minkä Kari on saanut aikaan ja toisaalta jatkaa Erkin kontaktinpitoa ohjaajaan, vaikka ohjaaja nyt vaihtuikin. Mun pitää itse myös skarpata rauhallisuuden ja täsmällisyyden suhteen. Treenit meni juuri niinkuin oli suunniteltukin, Erki oli reilusti rauhallisempi kuin aiemmin ja homma toimi hyvin. :) Tästä on mun itsenikin nyt hyvä jatkaa, kun taisin oivaltaa mitä minun pitää tehdä!