Kävimme eilen treenaamassa Nappia niin, että Juha ohjasi, Minna ja Leevi oli mukana ja itse toimin jonkinlaisena pääpiruna. ;)

Tämä oli nyt oikeastaan ensimmäinen kunnon kerta kun Nappi työskenteli toisen koiran kanssa. Siis jonkun muun kuin Erkin kanssa.

Koirat tekivät ensin monimuisti-tehtävän, joka oli Napille hetkittäin hieman vaikeahko, mutta onnistui mun mielestä kokonaisuutena hyvin. Jouduin hieman sanomaan Juhalle reagointinopeudesta alussa ja mun mielestä Juha paransikin koiran ohjaamistaan treenin aikana. Kehityskelpoinen yksilö! :)

Tämän jälkeen ohjaus-markkeeraus paritehtävä joka vaikeutui aina asteittain. Ohjauksen damit olivat koko tehtävän ajan samassa kohdassa kentän nurkassa, markkeerauspaikka / koiran paikka vaihtui. Tämä oli hyvä tehtävä molemmille, selvästi tuli esille kummankin koiran ongelmat, jotka olivat keskenään erilaisia. Tänään treenit onnistuivat tosi hyvin molemmilta koirilta ja on hyvä, että tulee tälläisiäkin treenejä, jossa minä voin koirien lisäksi keskittyä kunnolla siihen, mitä ohjaajat itse tekevät ja antaa palautetta / neuvoja heti eikä myöhemmin.