Koitan käyttää nämä kaksi viikkoa, kun Erki on poissa, hyödyksi Napin kanssa ja treenata aika ahkerasti. Koitetaan Napin kanssa muutenkin keskittyä nyt niihin perusasioihin, joissa on tullut sen kanssa 'hieman' oiottua.....
Tänään menimme koko perhe pellolle, Santtu ja Tavikin olivat mukana. Juha otti Napin kanssa ensin pillipysäytystä ihan remmissä. Tämän jälkeen otettiin linjalla välillä pysäytystä ja välillä läpi. Hyvästä pysähdyksestä Nappi palkittiin aina noudolla eli taakselähetyksellä. Tämä palkka toimii Napilla parhaiten, koska on vähän epävarma. Itsevarmalla & itsenäisellä Erkillä taas paras tapa on, että palkka tulee aina ohjaajalta. Tämä harjoitus onnistui hyvin alun jälkeen, alussa Juha oli ohjaajana aivan liian hidas! Nopean koiran kanssa on kyllä erittäin tärkeää, että ohjaaja on miettinyt etukäteen joka vaihtoehdon ja pystyy myös reagoimaan nopeasti! Mutta hyvä harjoitus, ja Juha alun jälkeen tulkitsi Nappia hyvin.

Tämän jälkeen otettiin muutamia markkeerauksia sarkojen poikki, kahden ojan ylitse. Napillahan oli syksyllä isoja ongelmia juuri näissä markkeerauksissa, vaan ei ollut enää! Alkuun pari ykköstä joiden jälkeen linjakakkosia siten, että lähemmän damin luokse oli yksi oja ylitettävänä, kauimman kaksi. Hyvin meni, tosi hyvin! Jopa mun yksi himpun verran lyhyt heitto, jossa lähempi tippui ojaan.