Viikonlopun tehopaketin anteja nauttien, tällä viikolla on tullut treenattua aika paljon. Ei ajallisesti, vaan useamman kerran. Olemme keskittyneet huolella perusasioihin, rintamasuuntaan, tottelevaisuuteen ja koiran yllättämiseen -siis siihen, että tehdään aina jotain muuta kuin mitä koira kuvittelee seuraavaksi tulevan.

Juhan Karilta saamia oppeja noudattaen Nappi treenasi tiistaina ja keskiviikkona pillipysäytystä, noudattaen yllä mainittuja asioita. Tiistaina Erki teki samat pillipysäytys-jutut, ja olihan se alkuun kankeaa. Jouduin hakemaan Erkin 3-4 kertaa pois ennenkuin alkoi menemään halutulla tavalla.

Maanantaina ja keskiviikkona käytiin treenaamassa Minnan ja Leevin kanssa, mulla oli vain Erki. Keskittyen edelleen noihin yllä mainittuihin asioihin, etenkin Erkin yllättämiseen. No Leevin kanssa piti keskittyä vähän muuhunkin.. ;) Sattuneesta syystä, Minna kokeili miten hänellä Erkin kanssa sujuu, ja hyvin sujui! Erki on näköjään hieman vieraskorea ja totteli Minnaa kuin enkeli. :)

Mukavaa oli huomata (ja Minnakin sen huomasi) kuinka paljon rauhallisempi ja rennompi Erki on nyt verrattuna viime talveen kun treenasimme samaan tapaan kimpassa! :D Tämän viikon tähänastisiin treeneihin olen kummankin koiran kohdalla tyytyväinen. On hyvä kun pääsee itse välillä treenamaan selvästi kokeneempien kanssa, ja etenkin sellaisten kokeneempien kanssa, jotka tuntevat sun koirasi varsin hyvin entuudestaan.