Lomat pidetty ja meillä siis vilistää nyt neljä paria tassuja kahden parin sijaan... Ja ekalla viikolla kirjaimellisesti 4 paria vilisti, nyt enää kolme, kun pappa-Migo on palannut 'normirutiineihin', eli isoin osa vuorokaudesta nukutaan. Odotinkin jo, koska Miksu hieman 'väsähtää', kun oli koko viime viikon samallalailla kärppänä menossa kuin junnut! Meneehän tämä elo suurkoiraperheen 'omistajanakin', ainoa ankeampi asia on lisääntyneet tassut ja mahanaluset pestävänä & kuivattavana lenkin jälkeen... ;) Varsinkin kun ruskeat veljekset harrastavat ahkerasti ns. naamioitumista joka lätäkössä ja kuraojassa.

Viime viikolla tuli pariin otteeseen treenattua, ainakin kahdesti otimme markkeerauksia (Napille linjakakkosia ja Erkille kolmosia) ja kerran otin molemmille ohjausta. Tuleva viikonloppu menee näyttelyissä, joten huomenna ja perjantaina olisi tarkoitus ehtiä treenaamaan.

Tinttimamma on vielä Ruotsissa, Tintin matkakertomuksen voi lukea täältä.
Tinden Ruotsinreissu ei ihan aikataulullisesti mennyt nappiin, mutta onneksi uroksen eli Harryn omistajat ovat todella kivoja ja joustavia koiraihmisiä! Ja Tuija tykkäsi Harrystä kovin, sekä luonteeltaan että ulkonäöltään!! Harryn poika oli viikonloppuna saanut Tanskasta nome-b kokeesta avo1-tuloksen, jospa Tintinkin jälkeläinen sellaisen kesällä saa.
Pidetään peukkuja, että pieniä labradoripalleroita toukokuun loppupuolella nähdään. :)