VUODEN LABRADORI 2006
-kilpailussa Erki neljäs ja velipoika Milou kahdeksas!! Ja vieläpä ainoat urokset porukassa.


451552.jpg
Erki ja Milou syksyllä 2005.

Milou oli myös toiseksi paras JÄLKILABRADORI!
Vuoden labradori-kisassa lasketaan yhteen 2 parasta nome-tulosta ja 2 parasta näyttelytulosta (myös näyttelyiden koiramäärällä on merkitystä). Onpa hienoa!! Muiden rotujen ihmiset eivät ehkä ymmärrä, kuinka vaikeaa se kuitenkin nykypäivän labbiksissa on pärjätä sekä rodunomaisissa kokeissa, että näyttelyissä. Sama koskee noutajissa toki myös kultaisia.

Vilpittömät onnittelut kaikille muille kisassa pärjänneille, alla olevan tuloslistan nimet ovat kaikki tuttuja, enemmän tai vähemmän. Jutellaan taas kokeissa tai näyttelykehän laidalla! :)

vuoden_labradori_06.jpg



Ja sitten sitä treeniä...
Eilen käytiin ensin Juhan ja Napin kanssa. Napille otimme linjamarkkeerauksia. Ensin helpompaan kohtaan, sitten vaikeammin niin, että heittäjä oli piilossa. Napilla on markkeerauksien hahmoittamisessa vielä hieman vaikeuksia, joten niitä ja monimuisteja tullaan tekemään vastaisuudessa selvästi enemmän. Haku ja ohjaus kun ovat kivalla mallilla. Lopuksi Nappi teki samaa kuin viimeksi, eli motivoitua helppoa linjaa, jossa oli häiriö molemmin puolin.

Erki treenasin Leevin kanssa, aloitimme pillipysäytysharjoituksella. Kerran Erki piti hakea pois, kun pysähtyi niin tuhottoman hitaasti, mutta muuten sujui hyvin. Tämän jälkeen teimme saman harjoitteen kuin viime kerrallakin, eli motivoituna
ohjausta jossa saattoi joko laittaa koiran suoraan eteen tai pysäyttää ja laittaa sivulle / uudelleen eteen. Nyt meillä oli enemmän dameja käytössä kuin viimeksi.

Lopuksi teimme yksinkertaista parityöharjoitusta, jossa koirat vuoron perään noutivat muistina vietyjä dameja. Kivat treenit ja kiitos treenikaverille!!