Tintin juoksut ovat vihdoin alkaneet!
Tämä tarkoittaa sitä, että pojat Milou ja Migo tulevat luoksemme hoitoon joksikin aikaa. :) Montakohan vuotta olen sitä Migoa ruinannut itselleni hoitoon...

Viikonloppu oli melko kiireistä aikaa, olin lauantaina tuomaroimassa P-P kultsujen talvinomea. Mukava tapahtuma ja tulihan siinä aika annos 'kultaista' itsellekin. Taso oli parempi kuin mitä odotin, tai sitten tuomari oli osannut suunnitella luokkiin sopivat tehtävät... ;) Ylemmän luokan koirilla yhtenä tehtävänä oli kakkosmarkkeeraus linjaan, ja tässä näki useamman koiran kohdalla sen, että on treenattu vain sitä perinteistä kakkosta. Vaikka damit tippuivat peräkkäin vanhalle moottorikelkkauralle, niin moni koira lähti etsimään toista pudotusta umpihangesta!
Itselleni jäi mieleen monia mukavia, lupaavia koiria. Arvosteluita oli kieltämättä hankala sanella, vaikka kyllä heti tiesin, mitä itse olisi laittanut kunkin parin tekemään, jos he olisivat mun treenattavina.


Ensi viikonloppuna on Erkillä ja Napilla edessä Mäntän talvinome. On hauska nähdä miten Napin kanssa menee eka avo. Perjantaina oltiin Minnan kanssa treenamassa ja Nappikin oli mukana.

Sunnuntaina meillä oli Raahen taipparitreenit, joihin päävetäjäksi tuli Tenhosen Tanja ja Mikkosen Hennakin oli apurina Minnan kanssa. Virkistävää ainakin itselleni katsoa taippariryhmän treenejä toisen vetäjän alaisuudessa. Nomeryhmä treenasi sitten taippariporukan jälkeen ja teimme kaikille haun riistalla.  9  riistaa, hakualue oli ojan molemmin puolin, suorakaiteen muotoinen. Nappi teki hyvä haun, tuotin 8/9 ja Erki kävi viimeisenä koirana tyhjentämässä ruudun.