Muutaman päivän ajan meillä on 'hoitolapsi', appivanhempien nuorempi norjanharmaa hoidossa. Nella on nyt n.9kk vanha ja melkoisen vilkas tapaus! Nellaa ei yleensä ole pidetty irti -meillä on... Nella kulki lenkin Erkin ja Napin kanssa irti, eikä tuo mihinkään lähtenyt, kisasi vain meidän koirien kanssa. ;) Juoksivat kuin hullut! Hassun näköistä kun Nella hyppi Napin ylitse. Melko vilkas ja säpäkkä tuollainen harmaa on, tosin juoksutyyli on hassun näköistä meidän labbiksiin verrattuna.
Pihallakin on pimeällä irti ja tulee meidän koirien perässä hyvin sisälle, valoisaan aikaan ei pidetä pihassa irti, kun päivystää sisällä naapurin hevosia aina ikkunasta. Menisi varmaan haukkumaan niitä, ja luulen et naapuri ei ihan hirveästi siitä tykkäisi... Napin kanssa saavat samanlaisia 'juoksuhepuleita', eli mennään hirmuista kyytiä takapää alhaalla ympäri pihaa.

Juha osti Santulle rattikelkan, voi arvata kumpi sillä tänään enemmän laski hiihtomajan mäessä... -Juha. Noo, sanoi Juha itsekin, että taisi vähän ruveta lapsettamaan kun piti hypätä stigalla hyppyristä.. ;)

Pari kuvaa Nellasta, eivät hyviä. Pimeä ilta ja kohde oli nopea...

Nella

412992.jpg


Nella ja Nappi
412998.jpg

Nella ja Erki
413005.jpg