Pakkasta on riittänyt, meillä eilen päivälläkin -34, eli ulkona treenauksesta tai edes kunnon lenkeistä ei ole tarvinnut edes haaveilla...

Tiistaina iltaa kohti pakkanen kiristyi täällä Jokelassa, niinpä otin sitten sisällä molemmille koirille kaukoja. Nooran kanssa sisällä treenaus vaati kyllä pitkää pinnaa, kun ei voi oikein palkata pallolla tms. vaan makupaloilla. Ja ruokahan on henki ja elämä... Noora teki kaukojen lisäksi ihan perussivulletuloa.

Erkin kaukot sujuivat varsin hyvin, aloitin tosin houkuttelulla tuon seiso-istu, kun muistin, että edellisestä kerrasta on aikaa. Erki on nyt varsin varma 4-5 metriin asti voi-kaukoissa, eli pikkuhiljaa... ;)

Mulla peruuntui tuo lauantaiksi suunniteltu tokokoe, Santtu tuli uudelleen kipeäksi ja jouduin käyttämään häntä päivistyksessä kun kuume nousi hetkessä melkein 39 asteeseen. Nyt meillä on molemmilla antibioottikuuri, sain itse toisen, kun ei ensimmäinen tehonnut toivotulla tavalla. Tämä on ollut kummallinen tauti, nimittäin minä ja Santtu olemme molemmat hyvin vähän sairastavia, ja silti nyt tuli molemmille ihan kunnolla päälle! Laskeskelin, että mulla on viimeksi ollut antibiootti tms. kuuri yli 8 vuotta sitten, eli ei ainakaan ole siitä kiinni, että niitä olisi tiuhaan tullut syötyä...

No, meillä oli alunperin tarkoitus lähteä tänään pohjoisiin Juhan vanhempien mökille, oltaisiin mökkeilty samalla ja olisin käynyt kokeessa lauantaina jonka jälkeen olisimme lähteneet ajamaan takaisin. Mutta ei ole järkeä lähteä kun 2/3 perheestä on tässä kunnossa. Pitää katsoa mikä tokokoe voisi olla sopiva meille nyt keväällä, tuntuu vaan et niihin on tällä hetkellä hirveä tunku!!