Hyi hyi... Laitoin sitten ilmoittaen Erkin toko-kokeeseen...

Tiistaina käytiin koulun pihalla, joka oli edelleen liukas. Alkuun seuraamista, joka olis kyllä pitänyt jättää väliin liukkauden takia.. Tyhmä minä! Erki nytkähti jokaista mun nytkähdystä. No, löysin sitten katoksen alta sulaa, Erki tosin hieman ihmetteli palkkeja ja kirkkaita valoja. Otin pikku pätkiä ja käännöksiä, saatiinhan tuo seuraaminenkin luistamaan lopuksi. Kenties kannattaa näillä liukkailla vaan ottaa seuraamista sisällä...

Luoksetulo, aika ok. Kovin kauaa ei malttaisi tällä hetkellä olla "asennossa", eli siihen pitää nyt puuttua. Pysähdyksetkin sais olla nopeampia... Luulenpa, että tämä menee pieleen vielä seuraavassa kokeessakin......

Tunnari. Voi ilon päivää, tai ainakin hetkeä... Muistin tällä kertaa heti alkuun, että tätä ei olla hetkeen otettu ja aloitin noin 5 metristä laittamalla ekalla kerralla ison kasan nakinpaloja (näkyvät muuten hyvin asfaltilla!) esteeksi, ehkä metrin päähän rivistä. Erki pysäskin hyvin nakeille.
Otin ehkä 7 kertaa tunnarin, lopuksi pari kertaa oikealla matkalla ja hyvin meni! Vain kerran Erki hieman tuuppasi väärää kapulaa (ei siis ottanut suuhun) muuten toi aina oikean! Tuosta tuuppaamisesta jätin palkitsematta. Vauhtia palautuksessa saisi olla enemmän, (enpä sitä ole treenannutkaan) mutta kapulaa pitää erittäin sievästi.

Tälläiset treenit tällä kertaa, parempia säitä odotellessa! :) Pitäs päästä myös liikkurin kanssa treenaamaan!!! Vapaaehtoisia??? ;)