Lyötiin oikeastaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla eilen, minä treenasin Pattijoella koulun pihalla koiria ja Juha oli koulun toisella puolella Santun kanssa leikkikentällä.

Koirilla oli taas tuota virtaa enemmän kuin laki sallii, näkyi parin viikon tekemättömyys. Noora tahtoi vielä käydä vähän kierroksillakin alussa, jouduin pitämään sille pienen puhuttelun jo ennen kuin päästiin kunnolla treenejä aloittamaan. Noora onneksi, samoin kuin Erkikin, kestää oikaisua. Tosin, eivät ne kumpikaan vaadi tuollaisessa tilanteessa kuin tiukemman äänensävyn.
Olikin Nooran ensimmäinen kerta jossain muualla kuin tutussa ympäristössä, mutta eipä tuo välittänyt ohi kulkevista ihmisista ja mopoista. Pari kertaa meni koirakin ohi, mutta niitä Nappi ei edes huomannut. En kyllä uskonutkaan sen välittävän, Nooralle on tärkeintä yhdessä tekeminen. Jopa siinä määrin, että herätti Juhan tässä yhtenä yönä, kun oli aivan sitä mieltä, että Juhan täytyy ruveta leikkimään hänen kanssa....

Nappi aloitti seuraamisella, liikkeelle lähtöjä ja suoria pätkiä, mutta aloin katsoa jo hieman paremmin noita käännöksiäkin. Noora tuppaa seuraamisessa edistämään, niinpä se oli alkuun remmissä.

Paikallaolo otettiin, ekalla jätöllä lähti heti mun mukaan. Mutta kun vein uudelleen, pysyi paikallaan hyvin. Kävin palkkaamassa pari kertaa välillä ja otin ihan liikkeenomaisesti loppuun asti. Toista paikallaoloa en ottanut, koska mm. mopo meni varsin läheltä Nappia ohi, eikä tuo häiriöistä piitannut. Puuttua mun pitää kuitenkin nyt tuohon, että ei jää ekalla kerralla kunnolla, muuten on aika hyvällä mallilla.
Lopuksi muutama luoksetulo, luoksetulokin alkaa pikkuhiljaa sujua. Toisin kuin Erki aloittaessaan, Noora osaa hidastaa ennen kuin on perillä ja tuleekin jo aika hyvään perusasentoon. Vauhtia on kuitenkin aika saman verran kuin  Erkillä.

Ensimmäisenä Erki teki paikallaolon istuen, ok.
Jonka jälkeen seuraamista, käytin hyväksi sen (yli)innokasta tilaa ja otin useamman pitkän seuraamispätkän aluksi. Sen jälkeen seuraamista täyskäännös-seis ja juoksusta käännöksiä.
Juha katsoi, että Erki seuraa suorassa. Tätähän ei voi itse nähdä, jos ei peilin edessä pääse harjoittelemaan.

Sitten sitä luoksetuloa... Joka on meille aivan kummallinen liike, toisina päivinä se sujuu, ja toisina päivinä ei. Pitäisi muistaa/jaksaa tehdä kokoajan säännöllisesti....
Aloitin vähän lähempää parilla suoralla pallonheitolla, jonka jälkeen käsimerkki+heitto. Kas, kun tänään nuo sujuivat hyvin, tosin mun käsimerkki on vielä aika pitkä, mutta se saa ollakin vielä. Toistoja tuli paljon tänään. Pari kertaa otin myös maahanmenon. Ja kerran kokonaisuudessaan.

Lopuksi noutoa; kapulannostamista vierellä ja kapulannoutoa kun kapula oli melko lähellä seinää. Kokeiltiin myös sitä, että Juha pitää kapulaa ja Erki noutaa sen Juhalta. Tämä oli Erkille vähän outoa, joten ei otettu sitä paria kokeilua enempää.