Jaksoinpas edes vähän enemmän treenata tänään, niiiin pitkästä aikaa! Otin sisällä kaukoja ja sitten meidän pihassa ruudun sekä tunnarin. Juha avusti tunnarissa.
Ihme ja kumma, pitkästä tauosta riippumatta päivän treenit sujuivat hyvin! :) Ehkäpä Erki on sisäistänyt asioita aivojen ollessa pitkässä levossa....

Ruudun aloitin varman päälle, kävin tekemässä sen valmiiksi ja laitoin palkan ruutuun. Niin paljon oli lunta, et palkka ei tosiaan näkynyt lähetyspaikalle ja ruutumerkkeinäkin käyttämistäni normaalikokoisista ämpäreistä,  jäi vajaa puolet korkeudesta näkyviin. Ekan lähetyksen jälkeen otin jokusen pysäytyksellä ja palkkauksella, otin myös kerran koko liikkeenä. Ei ollut moitittavaa, vaikka etukäteen pelkäsinkin, että miten mahtaa pitkän tauon jälkeen sujua. Mielestäni Erki hahmotti varsin hyvin ruudun keskikohdankin nyt eli niistä "keskikohta treeneistä" on tainnut olla apua.

Tunnari aloitettiin läheltä n. 3 metrin päästä josta siirryttiin joka kerralla kauemmaksi päätyen vähän yli kisamatkan. Otettiin sekä riviä että kelloa. Joka kerta laitettiin noin puoli väliin pari lihapullaa stoppariksi. Juha myös käskytti meitä. Hyvin sujui, Erki pysähtyi aina syömään lihapullat josta jatkoi sopivalla vauhdilla kapuloille, tuoden aina oma. Ei kertaakaan koskenut/nostanut väärää. Pitää kapulaa sievästi, mutta palautusvauhti vois ehkä olla pikkusen reippaampi, mutta en jaksanut ruveta siitä nipottamaan, meillä oli pakkasta kuitenkin -18 ja itselläkin vähän kankea olo...

Kaukoja otin pariinkin otteeseen sisällä ja niin ne vaan on ruvennut menemään eteenpäin. Onpa hyvä, että aloitin ne alusta!

Muutama sana Napista...
Pitihän senkin kanssa kokeilla mitä se muistaa mummolareissun jäljiltä ja Nappikin oli hahmottanut asioita uudelleen juoksuhoidon aikana. Otin avokaukot, ok!
Ja maahanmenoa, maassaoloa ja sitä meille kaikkein vaikeinta eli takaisin viereen palaamista.
Ja kas vain, mitä kummaa? Sehän pysyi kuin naulattuna siellä maassa! =O)
Kyllä tästä koirasta vielä tokokoira saadaan! :) Meinaan kun tähtäimenä on alo/avo....